Viceroy

От създаването си в сърцето на часовникарството в Швейцария през 1951 г., марката Viceroy е направила качествени часовници, които са не само модерни, но и начело на тенденцията. Антонио Бандерас и Шакира са сред няколкото известни посланици, които представляват марката Viceroy. Компанията прави заглавия в Испания през 1996 г. с пускането на своята верига часовници Viceroy Gold и първия си посланик на марката, актьорът Карлос Ларнагага. През 1997 г, Хулио Иглесиас се превърща в лицето на кампанията и представлява значителна стъпка в нарастването на популярността на марката. Viceroy експериментира с форми и цветове, за да донесе креативен обрат на обичайните композиции за часовници. За жената, която харесва часовника си, за да отразява повече бижутата които носи, Viceroy представи линията наречена Bijoux, покрити в 18-каратово злато или родий, часовниците имат лични качества и се смесват безпроблемно с всякакви дрехи. Часовниците на Viceroy предлагат огромно разнообразие от мъжки и дамски модели за всеки вкус и с модни дизайни, за които всяка марка се бори.

Текущите модели на Viceroy включват F1-вдъхновена колекция от двукратният световен шампион на Формула 1 - Fernando Alfonso, който днес е лицето на Viceroy с персонализирана колекция unisex, която е гладка и функционална, отразяваща точност и отличителност.

Chasovnicite.bg е оторизиран онлайн търговец на марката Viceroy. Всички часовници са оригинални и се доставят с безплатна доставка и оригинална кутия.

Прочетете още...
Сортирай по: Изглед:
Покажи по:
Сортирай по: Изглед:
Покажи по: