Връщане или замяна

Всеки продукт, закупен от онлайн магазин Chasovnicite.bg може да бъде върнат в срок от 14 (четирнадесет) дни, считано от деня на получаването му. Ние ще възстановим платената за него сума или ще заменим по Ваше желание върнатия артикул с друг.

 

Как се връща закупен артикул?

Лесно е. Просто следвайте стъпките:

  1. Опаковайте добре продукта в състоянието в което, сте го получили
  2. Попълнете нужната информация в нашата форма за връщане или замяна
  3. Изчакайте да се свържем с Вас и да потвърдите изпратената молба

 

Това е всичко!

 

Условия за връщане:

Подлежат на връщане на продукт, който е в оригиналният си вид, качество и опаковка и няма следи от употреба. Разходите за връщането на артикула са за Ваша сметка. Ако състоянието на продукта, не отговаря на посочените условия, ние ще Ви го върнем, като сумата, за която е закупен става невъзвръщаема. При подмяна на продукта, разходите за куриерската услуга са за Ваша сметка. Ние проверяваме старателно всеки артикул, преди да достигне до Вас, но ако се случи да направите рекламация поради фабричен дефект, ние ще поемем разходите за неговото връщане.

При връщане на продукт, той трябва да бъде придружен с бланка, която изразява Вашето желание за замяна или връщане. В случай, че желаете да получите обратно платената за него сума, е задължително да ни върнете и издадената касова бележка, като посочите и начина, по който желаете да получите обратно парите си.

Възстановяване на сума:

При връщане на продукт, ние ще Ви възстановим платената за него сума, в срок от 15 (петнадесет) дни, както следва:

  • Ако сте платили за него, чрез наложен платеж или банков превод, ще Ви върнем сумата на посочената от Вас банкова сметка или чрез паричен превод по куриерска компания Еконт.
  • Ако сте платили с банкова карта или чрез PayPal – ще извършим обратна транзакция към сметката Ви.

ВАЖНО: НЕ приемаме връщане на пратки с наложен платеж! Моля придържайте се към горните условия.

 

Форма за връщане или замяна на продукт