Q&Q

Часовниците Q&Q са една от най-продаваните аналогови марки часовници в света с присъствие в повече от 150 държави.

Философията и мисията на марката Q&Q е да се обогати ежедневието на хората в света, с употребата на качествена и надеждна японска марка за часовници. Всички Q&Q аналогови кварцови модели се произвеждат с движение MIOOTA, световно признато надеждно движение на часовника. Q&Q е японска марка за часовници, която има голямо разнообразие в дизайна, предлагайки селекция от часовници за деца и възрастни за всеки повод. Основана през 1976 г. чрез износ на механични часовници, днес са световна марка за часовници, продаваща се в над 120 държави. Успехът на Q&Q през последните 40 години се дължи на качеството и надеждността на марката. Техният успех датира още от 1976, когато започват да изнасят механични часовници навсякъде по света. Произвеждат всякакви часовници, от цифрови и аналогови, до такива с неръждаеми, титанови и алуминиеви модели с 10-годишни батерии . Продажбите им са огромни, а качеството и високият стандарт на марката се утвърждават всяка година.

Q&Q е известна със своята легендарна японска увереност за качество, икономично ценообразуване и авангардни дизайни.

С над 1000 модела Q&Q предлага голямо разнообразие от модерни часовници за мъже, жени и деца. Часовниците Q&Q се сглобяват с движения MIYOTA, произведени при строг контрол на качеството от японската CBM Corporation като дъщерно дружество на часовници CITIZEN.

Chasovnicite.bg е оторизиран онлайн търговец на марката Q&Q. Всички часовници са оригинални и се доставят с безплатна доставка и оригинална кутия.

Прочетете още...
Сортирай по: Изглед:
Покажи по:
Сортирай по: Изглед:
Покажи по: