Poljot International

Корените на марката за часовници „Poljot International“датира още от 30-те години на миналия век, когато в Москва е основана „Първата държавна фабрика за наблюдение“. През 1961г, след като първият гражданин на земята Юрий Гагарин отиде в космоса, часовниците произведени от завода, бяха наречени „Полит“ (полет). През 1992 във Франкфурт на Майн (Германия) е основана компания за разпределение на часовници „Poljot-V GmbH“, където през 1994 е основана нова марка за часовници „Poljot-International“ под ръководството на управляващият директор Александър Сорохов. Новосъздадената марка „Poljot-International“ продължи руската традиция на марката „Poljot“, но от друга страна се ориентира в различна степен на използването на висококачествени материали за часовникарството, създаването на независим съвременен дизайн, високо качество на монтажа и стриктен и систематичен контрол на качеството. Проектирането, производството и контролът на качеството на часовниците, както и на услугата бяха организирани в Германия, което даде възможност на компанията да стане напълно независима и да следва собствена стратегия за развитие.

През същата година, компанията е включена в Асоциацията на германската индустрия за часовници. Базата данни на марката „Poljot-International“ даде възможност на компанията да се превърне в лидер сред часовниците в сектора на средните цени. Техните продукти вече се продават в над 35 страни. Всички часовници на марката „Poljot-International“ се произвеждат в Германия днес. Независимо от това, очарованието и деликатността на дизайна, умелите ръце на майсторите часовникари, топлината на руската душа и, разбира се, любовта към Русия могат да се видят и почустват.

Chasovnicite.bg е оторизиран онлайн търговец на марката Poljot-International. Всички часовници са оригинални и се доставят с безплатна доставка и оригинална кутия.

Прочетете още...
Сортирай по: Изглед:
Покажи по:
Сортирай по: Изглед:
Покажи по: