Плащане

1. Наложен платеж

Заплащането на избраните от Вас продукти става чрез услугата наложен платеж при получаване на пратката. Заплаща се директно на куриера в офиса или до адреса на доставка в брой или с кредитна/дебитна карта чрез виртуален пос терминал, ако куриера има наличен такъв в момента на доставката, като ще получите и съответния документ удостоверяващ заплатеното от Ваша страна за поръчания продукт.

Заплаща се само стойността на направената от Вас поръчка, без допълнителни начисления за доставка или друга курерска услуга от избрания от Вас куриер.2. Разсрочено плащане

TBI bank
Всички избрани артикули могат да бъдат закупени на изплащане TBI Bank. Планирайте не само бюджета си, но и размера на вноската и периода за изплащане, използвайки кредитния калкулатор.

Той ви позволява да разпределите финансите си за месеци напред, така че да можете да обслужвате кредита си в бъдеще, след като имате ясна представа за размера на предстоящите вноски.

Условия за кандидатстване:

  • Кандидатствайте за модел часовник, чиято стойност е по-голяма или равна на 100 лева;
  • Задължително е да нямате необслужвани кредити към TBI или други институции;
  • Кандидатстващото за кредит лице трябва да има навършени 18 години;
  • Изисква се да сте назначени на постоянен трудов договор от минимум 6 месеца.

Как да закупим продукт на лизинг?

Стъпка 1: След избора ви на продукт, от вас се изисква да натиснете бутона "Купи с кредит". Получавате достъп до подробна информация, запознаваща ви със срокове за изплащане, размер на месечни вноски, както и крайна сума за изплащане на избрания от вас артикул/и.

Стъпка 2: Необходимо е да се запознаете с условията на TBI Bank и да се съгласите с тях. Натиснете бутон "Към данните за клиента"

Стъпка 3: На тази страница е необходимо да въведете Вашите лични данни по искатено за стоков кредит - три имена, ЕНГ/ЛНЧ, Телефон за връзка, e-mail, телефон, адрес по лична карта

Стъпка 4: Въведете адрес на доставка. В случай, че посоченият от Вас адрес за доставка е офис на курирска фирма (еконт/спийди), моля добавете като коментар в секцията за допълнителна информация

Стъпка 5: След натискане на бутон "Изпрати", Вашата заявка ще бъде изпратена към TBI Bank и следва да получите e-mail с подробна информация и статус на одобрение или отхвърляне. 

Стъпка 6: В случай на одобрение на Вашата заявка от TBI Bank ние ще получим Вашата поръчката и следва да бъде обработена. Наш колега ще се свърже с Вас, за да бъдете сигурни, че артикула ще бъде изпратен към Вас.