Paul Hewitt

Модната марка Paul Hewitt от Северна Германия създава изключителни, автентични и вечни продукти с морска тематика. Paul Hewitt се слави с ръчно изработени и вечни продукти като часовници, гривни и копчета за ръкавели, които са създадени във внимателно съгласувани дизайни за максимално качество. Историята на марката Paul Hewitt отговаря на северногерманското отношение към живота. Определяна от ярки цветове и морски нюх, тяхната оценка на традицията, оригиналността и последователността се отразява във всички техни уникални часовници и аксесоари.

Стилното съзнание, индивидуалността и различните качествени стандарти съставляват същността на тяхното предприятие. Запазването на морските корени води до изключителна гама от продукти, които не са роб на бързо движещите се тенденции. Това позволява на марката Paul Hewitt да създава невероятни и непреходни продукти, като избира внимателно координирани дизайни. Марката Paul Hewitt се стреми винаги да дава най-доброто - за да можете да се насладите на висококачествените продукти в продължение на много години напред. Колекциите от мъжки и дамски часовници са истински бижута и радват всеки свой притежател. Искрено и автентично - това е Paul Hewitt.

Chasovnicite.bg е оторизиран онлайн търговец на марката Paul Hewitt. Всички часовници са оригинални и се доставят с безплатна доставка и оригинална кутия.

Прочетете още...
Сортирай по: Изглед:
Покажи по:
Сортирай по: Изглед:
Покажи по: