Orient

Марката на часовниците Orient е официално създадена на 13 юли, 1950г в Токио, но техния истински произход датира още през далечната 1901г. Тогава Shogoro Yoshida, основателят на Orient открива своя първи магазин на едро в Уено, Япония. Марката Orient някога е била част от „Big Three“ компаниите за часовници в Япония заедно с марките Citizen и Seiko, но през 70те години, когато механичните компании са изправени пред трудности от масовото въвеждане на евтините кварцови часовници, марките Citizen и Seiko поемат пътя на масово производство, а Orient остава да произвежда това в което се справя най-добре, а именно механични часовници.

Още от ранните си години до днес, Orient се фокусира върху производството на най-добрите механични часовници на пазара, като в наши дани марката Orient е известна по цял свят и в продължение на столетие е една от най-големите марки за часовници в света. Часовниците Orient са постигнали огромни успехи в индустрията за часовници и заради своите технологични постижения, които са им позволили да използват вътрешно производство на механизми. Това се счита за един от най-ефективните процеси в часовника и е спомогнало на марката да се отдели от всички други снабдители и да произвежда всички свои модели самостоятелно. Днес марката Orient предлага огромно разнообразие от мъжки и дамски часовници, с красив и неповторим дизайн и висок стандарт.

Chasovnicite.bg е оторизиран онлайн търговец на марката Orient. Всички часовници са оригинални и се доставят с безплатна доставка и оригинална кутия.

Прочетете още...
Сортирай по: Изглед:
Покажи по:
Сортирай по: Изглед:
Покажи по: