Смарт часовници

В категорията Смарт часовници ще откриете огромен асортимент от най-различни видове мултифункционални модели смарт часовници, но всъщност какво представлява смарт часовникът? Smartwatch е носимо изчислително устройство, което много наподобява ръчен часовник или друго устройство за следене на времето. В допълнение към следене на времето, много смарт часовници разполагат и с функцията Bluetooth и така часовника се превръща в безжичен Bluetooth адаптер, способен да разшири възможностите на смартфона на потребителя до часовника. В такъв случай носителят може да използва интефейса на часовника, за да инициира и отговаря на телефонни обаждания, да чете имейл и текстови съобщения, да слуша музика, както и още много най-различни неща. Смарт часовниците също разполагат и с още много функции, сред които – GPS, Retina дисплей с до 30% по-голям екран, Swimrpoof – водоустойчивост, ЕКГ приложение, Електрически и оптични сензори за сърце, Вграден компас, SOS и други.

Тези толкова умни часовници ще Ви накрат да бъдете по-актини и да следите времето с желание. Марките, сред които ще може да изберете Вашия смарт часовник в нашия онлайн магазин са - Apple watch, Samsung watch, Xiaomi watch, Huawei watch, Lenovo watch, LG watch и други.

Всички часовници са оригинални и се доставят с безплатна доставка и оригинална кутия. Ако имате нужда от помощ при избор на часовник или имате допълнителни въпроси за някой модел – моля свържете се с нас, ние от Chasovnicite.bg с радост ще Ви помогнем.