LG

LG Electronics е южнокорейска мултинационална компания за електроника, със седалище в Yeouido-dong, Сеул, Южна Корея и е част от LG Group, като наема общо 82 000 служители, работещи в 119 местни филиала по света. С глобалните си продажби за 2014 г. от 55.91 млрд. Долара (LG 59.04 трилиона), LG се състои от четири бизнес единици: Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution и компоненти на автомобилите за хладилни и перални машини в индийския подконтинент. Главният изпълнителен директор на LG Electronics е Koo Bon-joon, който пое ролята на заместник-председател на LG Electronics на 1 октомври 2010 г. През 2011 г. LG Electronics е вторият по големина производител на телевизори в света.

Компанията LG Corporation пуска своя смарт часовник на LG Watch Urbane на 27 април 2015 г. LG Watch Urbane е оборудван с Qualcomm Snapdragon 400 SoC, 512MB LPDDR2 RAM и 4GB памет eMMC. OLED дисплеят е POLED вариант, с еквивалентна разделителна способност до квадратен дисплей 320x320, с капацитивен входен тон.

Часовникът комуникира с придружаващия си телефон с Android или iPhone, използващ Bluetooth v4.1LE, и разполага с 2.4 GHz 802.11b / g / n WiFi за синхронизиране на данните за услугите на Google.

Часовникът има сензори за движение от 9 оси (жироскопи, акселерометър, компас), барометър и сензор за сърдечен ритъм. Часовникът има микрофон, който се използва с разпознаване на реч от Google Асистент. За разлика от по-новите устройства Wear няма тонколони, то може да вибрира само за сигнали. Часовникът зарежда чрез контакти на гърба си, които се свързват чрез изпъкнали "pogo" щифтове към магнитно захваната шайба и пакетът има microUSB конектор и по този начин изисква външен източник на захранване.

Chasovnicite.bg е оторизиран онлайн търговец на марката LG. Всички часовници са оригинални и се доставят с безплатна доставка и оригинална кутия.

Прочетете още...
Сортирай по: Изглед:
Покажи по:
Сортирай по: Изглед:
Покажи по: