Lenovo

Lenovo Group Ltd. или Lenovo PC International, често съкратено до Lenovo, е китайска мултинационална технологична компания със седалище в Пекин, Китай и Морисвил, Северна Каролина. Компанията проектира, разработва, произвежда и продава персонални компютри, таблетни компютри, смартфони, работни станции, сървъри, електронни устройства за съхранение, софтуер за управление на ИТ и интелигентни телевизори. Lenovo е най-големият производител на персонални компютри в света от продажби на бройки от 2013 г. насам. Той предлага на пазара линиите ThinkPad за преносими компютри, IdeaPad, йога и легион за лаптопи за преносими компютри и линиите на настолни компютри IdeaCentre и ThinkCentre.

Lenovo работи в повече от 60 страни и продава своите продукти в около 160 държави. Основните съоръжения на Lenovo са в Пекин и Морисвил, с изследователски центрове в Пекин, Шанхай, Шенжен, Ксиамен, Ченгду, Нанджинг и Ухан в Китай, Ямато в префектура Канагава, Япония и Морисвил в САЩ.

От януари 2013 г. Lenovo произвежда само телефони, които използват операционната система Android от Google.

Chasovnicite.bg е оторизиран онлайн търговец на марката Lenovo. Всички часовници са оригинални и се доставят с безплатна доставка и оригинална кутия.

Прочетете още...
Сортирай по: Изглед:
Покажи по:
Сортирай по: Изглед:
Покажи по: