Lee Cooper

Марката Lee Cooper е създадена през 1908г, в Лондон от Морис Купър и приятели. Първоначално брандът е произвеждал гащеризони и работни дънки за промишлеността. През Първата и Втората световна война Lee Cooper е основен производител на униформи, чанти и раници за британската армия. Днес Lee Cooper произвежда не само дрехи, а и различни модни аксесоари. През 2012г, компанията LC (License Company) International Watches Ltd. Получава глобален лиценз за производство на ръчни часовници под името Lee Cooper. След като марката се утвърди успешно на модната арена и в някои от водещите компании за търговия на дребно по целия свят, Lee Cooper разширява дейността си много успешно.

Ръчните часовници на Lee Cooper поддържат наследството на марката, което предлага възможност да се насладите ненадмината гама от качествени продукти на изкушаващи цени. Колекцията предлага над 100 различни модела, изработени от висококачествени материали и цветни дизайни за жени и дами. Колекцията се основава на най-популярните и успешни дизайни, вдъхновени от новата философия на глобалната икономика, която ви предлага пълната световна модна марка и водеща тенденция. Марката Lee Cooper се изработна с много детайлно изучаване и висок стандарт. Дизайнът на мъжките и дамските часовници Lee Cooper се отличава с подчертан моден спортен стил.

Chasovnicite.bg е оторизиран онлайн търговец на марката Lee Cooper. Всички часовници са оригинални и се доставят с безплатна доставка и оригинална кутия.

Прочетете още...
Сортирай по: Изглед:
Покажи по:
Сортирай по: Изглед:
Покажи по: