Kronsegler

Немската марка Kronsegler изработва изключителни модели часовници, които се произвеждат от висококачествени материали и украсяват по неповторим начин. Всеки часовник на тази марка подчертава индивидуалността на своя притежател. Красотата на моделите се дължи на добрите артисти и дизайнери, като в същото време всеки модел е снабден с най-надеждните механизми, които се сливат в часовникарството и иновативният дизайн.

Марката предлага своите модели с най-добрите швейцарски и японски механизми на разумни цени. Всеки един модел от компанията Kronsegler е уникален, като в тях има часовници с турбилон, хронограф с многоцветна майка с перлено набиране и модели с непрекъснато въртяща се вторка ръка. Има модели с оборудвани хронометър и лунен календар, като оригиналните им форми – кръгъл, квадрат, правоъгълен, цев, няма да остави безразличен всеки познавач на часовници. Марката предлага и спортни модели с красив дизайн и водоустойчивост 200м, които ще бъдат незаменим приятел на всички водолази и любители на екстремните спортове.

Chasovnicite.bg е оторизиран онлайн търговец на марката Kronsegler. Всички часовници са оригинални и се доставят с безплатна доставка и оригинална кутия.

Прочетете още...
Сортирай по: Изглед:
Покажи по:
Сортирай по: Изглед:
Покажи по: