Kappa

Известната италианска марка Kappa е основана през 1916 г. в Торино. По време на учредяването фирмата е наречена Aquilla и е част от Societa Anonima Calzificio Torinese, която по-късно е преименувана на MCT. Ребрандирането на марката се случва през 1960 г. Първоначално фирмата се специализира в производството на чорапи и бельо. Марката по-късно е пусната на пазара като унисекс дрехи, а от края на 70-те години на миналия век марката се фокусира върху производството на спортни облекла. Малко по-късно компанията започва производството на часовници, като веднага израства и се превръща в световен бранд.

Целта на компанията е била да излязат на пазара в Европа, Средния и Далечния Изток и да пуснат 50 модела часовници, всеки от които да е аналогов и да осигурят идеалени и стилни часовници, на тези които искат да притежават практичен часовник с високо качество.

Три хронографи от линията KP-1501 имат калъф от неръждаема стомана, циферблат с централна въглеродна част от текстура и син, червен или оранжев детайл върху поддивите, ръцете и часовите индекси, както и съответстваща лента. Съществуват и много многофункционални модели, но един от тях е наистина специален. Има елегантна кутия от черна стомана, тахиметър на основата, черен централен диск с големи ръце в червено и черна кожена каишка.

Часовниците Kappa са предназначени за мъже и жени, които се наслаждават на активен начин на живот и спорт.

Chasovnicite.bg е оторизиран онлайн търговец на марката Kappa. Всички часовници са оригинални и се доставят с безплатна доставка и оригинална кутия.

Прочетете още...
Сортирай по: Изглед:
Покажи по:
Сортирай по: Изглед:
Покажи по: