Huawei

Huawei Watch е смарт часовник, базиран на Android Wear, разработен от Huawei. Той бе обявен през 2015 г. по време на мобилния световен конгрес на 1 март 2015 г. и бе пуснат официално на 2 септември 2015 г. в Internationale Funkausstellung Berlin, който е първият смарт часовник на Huawei.

Формата на Huawei Watch се основава на кръгообразния дизайн на традиционните часовници, поддържащи 42-милиметров AMOLED екран. Разделителната способност на екрана е 400 x 400 пиксела и 285,7 ppi. Калъфът е от неръждаема стомана 316L, покрит със сапфирено кристално стъкло отпред и се предлага в шест цвята: черна кожа, гривна от стомана, неръждаема стомана, позлатена гривна, окосена гривна от кафява кожа и розова златна гривна.

Часовникът използва 1.2 GHz процесор Qualcomm Snapdragon 400. Всички версии на Huawei Watch имат 512MB RAM и 4GB вътрешно хранилище. Предварително зарежда гироскоп, акселерометър, вибрационен мотор и датчик за сърдечен ритъм. Той поддържа WiFi и Bluetooth 4.1 LE и няма поддръжка за локализиране на GPS. Часовникът използва магнитна батерия за зареждане с живот на батерията от един ден и половина.

Предварително инсталираната операционна система на часовника Android Wear работи с iOS (8.2 и по-нови) и Android (4.3 и по-нови) устройства. Понастоящем той поддържа гласови команди в Google Now. Часовникът може да обработва обаждания и да получава съобщения и имейли.

С тези модели часовници ще бъдете различни и забелязвани, където и да се намирате.

Chasovnicite.bg е оторизиран онлайн търговец на марката Huawei. Всички часовници са оригинални и се доставят с безплатна доставка и оригинална кутия.

Прочетете още...
Сортирай по: Изглед:
Покажи по:
Сортирай по: Изглед:
Покажи по: