Guess

Guess е американска марка за дрехи и търговец на дребно. В допълнение към дрехите за мъже и жени, Guess предлага и други модни аксесоари като часовници, бижута, парфюми и обувки.

През 80-те години на миналия век, Guess е една от най-популярните марки джинси. Фирмата е една от първите компании, които създават дизайнерски дънки. Докато първите дънки са за жени, през 1983 г. дебютира и тяхната първа мъжка линия. През 1984 г. Guess представя новата си гама часовници, познати като "Guess", "Guess Steel" и "Guess Collection". Линията им за часовници все още съществува днес, макар и под различни продуктови линии.

GUESS Watches пуска своята колекция през 1983 г. с линия от мъжки и дамски модни часовници. Постоянното внимание към новите идеи и авангарден дизайн запазва марката в съответствие с днешните тенденции.

Специализираните за модата часовници Guess следват най-горещите тенденции, за да излязат от модния подиум. От подбрани копчета до кристално изпичани дизайни, тяхната поразителна колекция Guess се грижи за всеки вкус.

Привкусвайки всяко настроение на модата, Guess създава зашеметяващи и красиви часовници по деликатен начин, който изобразява отличния стил на часовниците на марката. Предполага се, че аналоговата и хронографската колекция на Guess разкриват творческата изработка на марката.

Chasovnicite.bg е оторизиран онлайн търговец на марката GUESS. Всички часовници са оригинални и се доставят с безплатна доставка и оригинална кутия.

Прочетете още...
Сортирай по: Изглед:
Покажи по:
Сортирай по: Изглед:
Покажи по: