Espirit

Esprit е международна модна марка, която представя стил и качество от 1968 година насам. Основана в Сан Франциско от Сузи и Дъг Топкинс, Esprit работи на основата на креативност и отговорност, зареждана от слънчево калифорнийско отношение.

Безупречният стил, автентичността и лесният живот са в основата на философията на марката. Тези позитивни ценности блестят на всяко ниво, от прилежащото приспособяване към качеството и използването на естествени материали и отговорно производство. Целта на Esprit е да бъде най-добрата ежедневна модна марка с изключително качество на достъпна цена. Улавянето на пазарните тенденции и новостите в цветовете, както и качествените материали и форми са изразени във всеки модел Esprit. За всяко облекло, Esprit обръща максимално внимание на избора от елементи, монтаж и перфектно качество.

Esprit се предлага в повече от  40 страни с над 761 директно управлявани търговски обекта и над 6,332 точки на продажба на едро, включително магазини за франчайзинг и търговски площи в универсални магазини, които споделят стандартите за качество и марката на компанията, с вдъхновяващи колекции. Известна на фондовата борса в Хонг Конг от 1993 г. насам, Esprit има седалище в Германия и Хонг Конг.

С избора си на марката Esprit, си гарантирате качествен и стилен часовник, следващ последните тенденции и който ще ви накара да се почувствате добре за да изглеждате добре.

Chasovnicite.bg е оторизиран онлайн търговец на марката Espirit. Всички часовници са оригинални и се доставят с безплатна доставка и оригинална кутия.

Прочетете още...
Сортирай по: Изглед:
Покажи по:
Сортирай по: Изглед:
Покажи по: