Доставка

Начин на доставка

еконт спийдиДоставката на продукти от chasovnicite.bg (наричан за кратко Търговец), е безплатна за всички артикули независимо от стойността на Вашата поръчка. Доставките се извършват чрез куриерски фирми Еконт и Спиди и може да бъде до избран от Вас офис на съответните куриери или до конкретен адрес посочен от Вас.

Преди изпращане на поръчаната стока Търговецът има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон за контакт, с цел потвърждение на поръчката или уточняване на детайли за нея.

Търговецът не публикува информация за наличността на продаваните стоки. При стартиране на обработването на Вашата поръчка от страна на Търговеца, ще бъдете информирани относно наличността и сроковете за доставка на всеки отделен артикул във Вашата поръчка.

Срок на доставка

Срокът на доставка зависи от наличността на продукта. Средният срок за доставка е 3 (три) работни дни. Ако продуктът е на склад, до 24 часа Вашата поръчка ще бъде изпълнена. В случай на голямо търсене или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът може да се удължи.

При наличие на обстоятелства, водещи до забавяне изпълнението на поръчката, ще бъдете навременно уведомени на посочения телефон за контакти.

Гаранция за качествена пратка

Онлайн магазин chasovnicite.bg гарантира, че към момента на изпращане продуктът няма недостатъци, които да намалят стойността му или годността му за употреба.