Доставка

Начин на доставка

еконт спийди

Доставката на продукти от chasovnicite.bg (наричан за кратко Търговец), е безплатна за всички артикули независимо от стойността на Вашата поръчка. Доставките се извършват чрез куриерски фирми Еконт и Спиди и може да бъде до избран от Вас офис на съответните куриерски фирми или до конкретен адрес посочен от Вас.

Преди изпращане на поръчаната стока Търговецът има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон за контакт, с цел потвърждение на поръчката или уточняване на детайли за нея.

Търговецът не публикува информация за наличността на продаваните стоки. Когато обработваме Вашата поръчка, ние ще Ви информираме относно наличността и сроковете за доставка на всеки отделен артикул във Вашата поръчка.

Срок на доставка

Срокът на доставка зависи от наличността на продукта. Средният срок за доставка е 3 (три) работни дни. Ако продуктът е на склад, до 24 часа Вашата поръчка ще бъде изпълнена. В случай на голямо търсене или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът може да се удължи.

При наличие на обстоятелства, водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.

Гаранция за качествена пратка

Онлайн магазин Chasovnicite гарантира, че към момента на изпращане продуктът няма недостатъци, които да намалят стойността му или годността му за употреба.