Daniel Klein

Марката Daniel Klein е създадена през 1998г и веднага навлиза в часовникарската индустрия. С мотото „Мода за всички“, марката бързо набира популярност и става известна сред потребителите по света. Освен, че се придържат към качество, предлагано на ниски цени от Daniel Klein държат продуктите им да са винаги в крак с последните тенденции, което се забелязва във всяка нова колекция. Компанията вярва, че е важно доброто обслужване да се предлага на всяка крачка от работния процес  - от производството до продажбата и държат да контролират качеството.

Целта е с помощта на служителите на компанията името Daniel Klein да стане най-известното в своята пазарна ниша. Предлагайки разумни цени, качествени модни продукти и следвайки всички трендове, от компанията вярват, че имат с какво да допринесат в този бизнес. Часовниците от марката се отличават с характерен мултифункционален дисплей, красиви циферблати, интересен дизайн на каишките и съчетание от различни материали като метал, неръждаема стомана, минерално стъкло, висококачествен силикон и др. Със своите красиви и интересни дизайни , моделите на марката Daniel Klein ще радват всеки свой притежател.

Chasovnicite.bg е оторизиран онлайн търговец на марката Daniel Klein. Всички часовници са оригинални и се доставят с безплатна доставка и оригинална кутия.

Прочетете още...
Сортирай по: Изглед:
Покажи по:
Сортирай по: Изглед:
Покажи по: