Cover

През 1982 г. Тео Инголд основава независимата семейна швейцарска часовникова компания Chrono AG в Солотурн. През 1999 г. стартира фирмената марка за часовници COVER.

COVER часовниците са символ на иновативния дизайн на часовника, настроен на пулса на времето. Марката възниква от намерението да се предлагат сложни, модерни и висококачествени часовници Swiss Made на най-достъпната цена.

Независимо дали е елегантен или класически спортен часовник, колекцията на марката COVER поставя голям акцент върху формите и материалите със силна идентичност. В действителност, по целия свят, часовниците COVER са много ценени за това, че имат класен дизайн, докато изобразяват умни композиции от материали. Всеки един модел изразява перфектната хармония между форма и функция. Марката COVER полага огромни усилия и отдава голямо значение на създаването на уникални часовници, които да дават красива индивидуалност на тези, които ги носят.

Днес COVER присъства в над 40 страни по света, което го прави наистина убедителна международна марка.

Chasovnicite.bg е оторизиран онлайн търговец на марката COVER. Всички часовници са оригинални и се доставят с безплатна доставка и оригинална кутия.

Прочетете още...
Сортирай по: Изглед:
Покажи по:
Сортирай по: Изглед:
Покажи по: