Citizen

Citizen е японски производител на часовници и една от най-големите компании за часовници в света. Повечето часовници имат кварцови движения или Eco-Drive.

Марката Citizen е впечатляваща със своите стилни, точни и иновативни часовници от 1918 година насам. Зад успеха на марката е нейната революционна технология Eco-Drive, която захранва часовниците Citizen повече от 40 години. Превръщайки светлината в енергия със своята слънчева технология, тя премахва необходимостта от смяна на батерията. Колекцията за часовници Citizen Eco-Drive съчетава иновативен дизайн и точна функционалност за поддържане на времето. Удароустойчивите елементи от неръждаема стомана формират основите на мъжката колекция с опции, включващи водоустойчиви и класически кожени дизайни.

Citizen предлага широка и разнообразна гама от мъжки и дамски часовници, като заслужено печели признанието за световна марка и не спира да следва успеха, с новите си стилни колекции.

Chasovnicite.bg е оторизиран онлайн търговец на марката Citizen. Всички часовници са оригинални и се доставят с безплатна доставка и оригинална кутия.

Прочетете още...
Сортирай по: Изглед:
Покажи по:
Сортирай по: Изглед:
Покажи по: