CASIO

ЧАСОВНИК Casio G-Shock GA-100C-8AER

Кат. номер CP3078 Наличен
Доставка до 24 часа!
Безплатна доставка
195,00 лв.
Кратко описание Часовници Casio са японска марка с японски кварцов механизъм. Те са предназначени главно за спортисти и за хора с по-рискови професии,тъй като серията е удароустойчива и високо водоустойчива. Развитието на серията предлага множество от модели с разнообразни функции като - магнитоустойчивост, прахоустойчивост, виброустойчивост,сензори за температура,надморска височина и атмосферно налягане,компас,радио сверяване и други.
Добави в желани
Добави в количката Бърза поръчка
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 19.19 лв. на месец

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на територията на България с опция за преглед и тест.

АВТЕНТИЧЕН ПРОДУКТ с гарантирано качество и гаранция от производителя.

ВРЪЩАНЕ НА ВСЕКИ закупен часовник в рамките на 14 дни.

ГАРАНЦИЯ за най-ниска цена.

Спортен мъжки кварцов часовник. Тъмно сив пластмасов корпус. Диодно осветяване на дисплея. За осветяване на циферблата се използва светодиоди. Усилена конструкция защитава часовника от удари и вибрации. Магнитно съпротивление го прави устойчив на въздействието на магнитни полета. Световно време Показва часа в големите градове и области на света. Хронометър (1/1000 – 100ч) Измерва с точност 1/1000 от секундата изминало време, времена за отделни етапи, два финала. Капацитет на измерването – 100 часа. Обратно отброяване (1/1 мин. - 24 ч.) Автоматично отброяване от предварително зададено време. 5 Ежедневни аларми Ежедневната аларма звучи всеки ден в зададения час. Възможност за звуков сигнал на всеки кръгъл час. Една от алармите може да бъде snooze, за дрямка. Тя се включва автоматично през няколко минути до Вашето пълно събуждане. Календар Автоматичен календар; отчита високосните години. 12- / 24-часов формат Часа може да бъде показван в 12- или 24-часов формат. Висока степен на водоустойчивост (20 bar/ 200 m) Този часовник може да се носи при къпане, плуване с акваланг – тестван при налягане 20 бара/ 200 метра. Стойността на позволените метри не отговаря на водното налягане при съответната дълбочина, а на въздушното налягане (ISO 2281).
Марка CASIO
Колекция G-Shock
Подходящ за Мъже
Водоустойчивост 20 ATM
Вид стъкло Минерал кристал
Вид дисплей Аналогов / Дигитален
Цвят на дисплея Черен
Форма Кръгъл
Дата Да
Механизъм Кварц
Материал на корпус Полимер
Материал на каишка Полимер
Цвят на каишка Сив
Диаметър на корпус 52-55мм
Размери на корпуса 55мм
Тегло 70 грама
Гаранция 2 години

Гаранционните условия на всеки от продуктите, предлагани от онлайн магазин Chasovnicite.bg, са упоменати на всеки продукт по-отделно. Клиентът получава заедно със стоката и гаранционна карта, с която може да упражни правото си на гаранция до изтичането и.

Отстраняването на повреди по гаранционни продукти се извършва в оторизирани от производителя сервизи. При невъзможност да бъде отстранен дефект на даден продукт, същия се заменя с нов. Ако продукта не е в производство се заменя с аналогичен с не по-слаби параметри от дефектиралия.

Гаранция може да бъде отказана в следните случаи: Неправилна експлотация, поливане с течности, удар или изпускане, преправяне или използване на устройството не по-предназначение, опит за ремонтиране в нелицензиран сервиз от производителя.

 

Гаранционни условия

 1. Срокът на гаранцията тече от датата на закупуване на стоката от клиента.
 2. Гаранционното обслужване се извършва само в оторизиран от вносителя сервиз.

 

Гаранцията не се отнася в случай на:

 • повреда на стъкло, каишка (верижка), патенти, промяна цвета на покритието на корпуса, каишката (верижката);
 • липса или счупване на елементи от орнаментите (украсата) на часовника;
 • наличие на следи от опити за отваряне на часовника;
 • наличие на следи от механични удари (побитости, дълбоки наранявания);
 • неспазване степента на водоустойчивост на часовника, означена на корпуса и гаранционната карта, в следствие на което в часовника е попаднала вода;

 

Доставката на всеки от продуктите, предлагани от магазин Chasovnicite.bg, е напълно безплатна до всяка точка на страната без значение от общата сума на поръчката или избрания вид плащане.

Предлагаме два вида доставка:

 • До адрес чрез фирма Еконт: поръчката се доставя до посочен от Вас адрес
 • До офис на фирма Еконт: поръчката се доставя до офис на еконт

Всяка поръчка направена до 16:00 се изпраща още на същия ден.

За повече информация, моля посетете линковете - Пълна информация за доставка или Пълна информация за начина наплащане

Всеки продукт, закупен от онлайн магазин Chasovnicite.bg може да бъде върнат в срок от 14 (четирнадесет) дни, считано от деня на получаването му.

Ние ще възстановим платената за него сума или ще заменим по Ваше желание върнатият артикул с друг. Условията за връщане на продукт, подлежат за такъв, който е в оригиналният си вид, качество и опаковка и няма следи от употреба. Разходите за връщането на артикула са за Ваша сметка. При връщане на продукт, той трябва да бъде придружен с бланка, която изрязява Вашето желание за замяна или връщане.

В случай, че желаете да получите обратно платената за него сума, е задължително да ни върнете и издадената касова бележка, като посочите и начина, по който желаете да получите обратно парите си.

За повече информация, моля посетете Пълна информация за Връщане и замяна

Вашето мнение е важно за нас

Общи условия

Настоящите УСЛОВИЯ уреждат взаимоотношенията между chasovnicite.bg от една страна и Потребителите на електронни (Интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн chasovnicite.bg и поддомейните му (наричани за краткост Страница), както и отношенията със същите, когато използват информационните и търговски услуги предлагани от chasovnicite.bg (наричани за краткост Услуги).

Тези условия обвързват всички потребители. С натискането на всеки един обект, линк или бутон разположени на страниците на chasovnicite.bg (с изключение на линка към настоящите Общи условия) Потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия.

 

1. Условия за използване на страницата на chasovnicite.bg

Потребителят разбира и приема обстоятелството, че информационните услуги и Страницата се предоставят "във вида, в който са" и това, че chasovnicite.bg не поема никаква отговорност за навременността, изтриването и невъзможността да бъде доставена информация относно завършени поръчки на Потребителя, негови или на други Потребители мнения и оценки за продукти, информация за неналични продукти, както и за нанесени щети, пропуснати ползи и други вреди, настъпили след, в резултат на или поради използване (или пък невъзможност за използване поради технически проблеми, профилактика, решения на администратора и др.) на Страницата. В случай, че в следствие на използването на тази страницата или материали от нея доведе до възникването на вреди, за които е необходим ремонт или поправка на оборудване или информация, Потребителят поема цялата отговорност и всички разходи, свързани с отстраняването на нанесените вреди.

За да използва Страницата, Потребителят трябва да получи достъп до World Wide Web пряко или чрез други устройства, които имат достъп до Web базирано съдържание. Освен това Потребителят трябва да си осигури цялото необходимо за достъп до World Wide Web оборудване, включително компютър, модем или другo средствo за достъп до Интернет мрежата. Chasovnicite.bg само предоставя информацията на Страницата и не отговаря за каквито и да са смущения или технически проблеми, осуетяващи ползването на Страницата, вследствие експлоатирането на компютърното оборудване от потребителя.

 

2. Задължения на потребителя при регистриране

Предвид ползването на Страницата на chasovnicite.bg, Потребителят се съгласява:

a) да предостави вярна, точна, актуална и пълна информация за себе си при попълване на регистрационната форма (наричана оттук нататък с общото наименование Лични данни);

б) да внася при нужда промени в тези Лични данни с оглед на тяхната вярност, точност, актуалност и изчерпателност.

В случай, че Потребителят предостави фалшива, неточна, неактуална или непълна информация, chasovnicite.bg има право да закрие и/или изтрие информацията за неговия пощенски адрес и да му откаже по-нататъшен достъп до част или до всички свои услуги.

 

3. Защита на личните данни. Kонфиденциалнаполитика на chasovnicite.bg.

Съобразно Закона за защита на личните данни, Потребителят има право на достъп до собствените си Лични данни, които е въвел или са станали достояние на chasovnicite.bg при ползване от него на Страницата, както и на поправка на тези Лични данни.

Приемайки настоящите условия Потребителите, които са регистрирали потребителско име и парола, изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни (включително избраните потребителско име и парола) да бъдат обработвани от chasovnicite.bg по електронен път при доставка на поръчани стоки или услуги и при необходимост от помощ от служител на chasovnicite.bg

Всички доброволно предоставени от Потребителя лични данни и други данни, които го идентифицират в процеса на ползване на Страницата, се съхраняват, обработват и използват от chasovnicite.bg за целите на поддръжка на определени функционалности на предлаганите услуги и за целите на рекламата на стоки и услуги, предлагани във всички страници на chasovnicite.bg.

Chasovnicite.bg изрично уведомява Потребителя, че предоставените от Потребителя лични данни не се отстъпват на трети лица за рекламни и промоционални цели.

 

4. Достъп, потребителско име и парола, сигурност

Потребителят получава желаните от него потребителско име (в случай, че не се ползва от вече регистриран потребител) и парола за достъп до всички услуги на chasovnicite.bg, след като извърши процеса на регистрация.

Потребителят е отговорен за поддържане на конфиденциалността на получените потребителско име и парола. С използването им декларира, че той лично и от свое име е изцяло отговорен за всички дейности, достъпът, до които се извършват с неговите потребителско име и парола.

Потребителят се съгласява да уведоми незабавно chasovnicite.bg за всяко неоторизирано използване на потребителското си име и парола и или за всяко друго нарушаване на сигурността.

В случай на загубване (забравяне) на паролата и изрично искане от страна на Потребителя, chasovnicite.bg автоматично ще изпрати e-mail съобщение съдържащо регистрираното потребителско име и парола на предоставения от потребителя в процеса на регистрация адрес за електронна поща.

Chasovnicite.bg не носи отговорност за каквито и да е щети и загуби, възникнали поради неспазване на разпоредбите на настоящата точка.

 

5. Поведение на потребителите

Потребителите на Страницата разбират, че информацията, данните, публикуваните мнения, текст, софтуер, музика, звук, фотоси или всякакви други материали (наречени общо по-нататък "Съдържание"), които стават публично достояние или се предават конфиденциално, са отговорност единствено на човека, който генерира това Съдържание.

Потребителят, ползващ Страницата, е изцяло отговорен за публикуваното или предавано по друг начин, предоставен от Сайта, Съдържание. Chasovnicite.bg не гарантира точността, цялостта, верността или характера на изпращано и разпостранявано чрез Страницата Съдържание.

Използвайки Страницата, Потребителят може да срещне Съдържание, което има обиден, неприличен или неприемлив характер. При никакви обстоятелства chasovnicite.bg няма да отговаря за каквото и да е Съдържание, създадено от Потребителите, включително за грешки и пропуски в него и/или за каквито и да са щети и вреди от всякакъв характер, произтекли в резултат на използване на Съдържанието, изложено, публикувано, изпратено или предадено по някакъв друг начин чрез Страницата.

 

Потребителят се съгласява да НЕ използва Страницата на chasovnicite.bg, за да:

а) формулира, изпраща или предава по някакъв друг начин Съдържание, което е незаконно, вредно, заплашващо, обиждащо, предизвикващо безпокойство, нараняващо, дискредитиращо, вулгарно, неприлично, клеветящо, нарушаващо конфиденциалността на другия или неприемливо от гледна точка на расови, етнически или други причини;

б) създава рекламно съдържание на стоки и услуги извън Сайта, както и да публикува интернет адреси сочещи към страници и услуги извън Сайта, с изключение на местата където това е изрично посочено като разрешено.

в) причинява вреда на деца по какъвто и да е начин;

г) се представя за човек или група хора, включително и, но не само за: представител на chasovnicite.bg, представител на производител и др., както и по друг начин да заблуждава относно принадлежността си към група хора или отделен човек;

д) фалшифицира хедъри или по друг начин да манипулира идентификационните средства с цел да се завоалира произходът на Съдържание, предавано чрез Страницата;

е) да формулира, изпраща, публикува или да предава по друг начин Съдържание, което няма право да предава по закон или в резултат на други договорни или поверителни отношения (като вътрешна информация, конфиденциална информация или информация относно нечия собственост, получена в резултат на наемни отношения, или която е предмет на споразумения за неразгласяване);

ж) да формулира, изпраща, публикува или да предава по друг начин Съдържание, което нарушава каквото и да е патентно, търговско, авторско или друго право на собственост ("Права"), на която и да е страна;

з) да формулира, изпраща, публикува или да предава по друг начин неразрешени рекламни материали, junk mail, spam, "верижни писма", пренасочени с alias поддомейни, "пирамидални схеми" или други форми за привличане на клиенти;

и) да формулира, изпраща, публикува или да предава по друг начин материали, съдържащи компютърни вируси или други компютърни кодове, файлове или програми, предназначени да прекъсват, разстройват или ограничават функционирането на компютърен софтуер, хардуер или телекомуникационно оборудване;

й) да нарушава нормалната работа на другите ползватели на Страницата, включително и ако не я ползва, да въздейства по какъвто и да е друг начин, който влияе отрицателно върху възможността на другите ползватели да участвуват в обмен в реално време;

к) да пречи за предоставяне на услугите на Страницата или нарушава работата на сървъри или мрежи, свързани с услугите, да не се спазват изискванията, процедурите, политиката или разпоредбите на мрежите, свързани със Страницата;

л) да нарушава преднамерено или непреднамерено местни, национални или международни закони;

м) да преследва или по друг начин да безпокои друг Потребител;

н) да събира и използва неправомерно персонална информация за други потребители.

 

Chasovnicite.bg си запазва правото да ограничава и/или отказва достъпа до Сайта на потребители, които еднократно или системно нарушават изброените в точка 5 изисквания.

Chasovnicite.bg запазва правото да редактира и премахва информация предоставена от потребителя в нарушение на изброените по-горе в точка 5 изисквания.

 

6. Авторски права и ограничения, свързани с тях

Chasovnicite.bg дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Страницата, само за лични нужди с нетърговска цел, при условие че не се нарушават авторските права на chasovnicite.bg или на трети лица свързани пряко или косвено с материалите на Страницата. Не се разрешава материалите на тази Страница да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в тази интернет Страница материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

Chasovnicite.bg си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Страницата, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между chasovnicite.bg и лицето, публикуващо информацията.

При закупуване на стока, представляваща обект на авторски и/или патентни права, chasovnicite.bg не предоставя никакви допълнителни права за ползване и разпространение, освен изрично упоменатите права и/или лицензии от производителя/дистрибутора на стоката.

 

7. Препратки от и към chasovnicite.bg

Собствениците на сайтове и страници извън chasovnicite.bg имат право да създават препратки към всяка една HTML страница на chasovnicite.bg при следните условия:

а) препратката може да сочи към дадената страница, но не и да копира съдържанието й, разрешава се копирането на текстов материал от страницата, към която сочи препратката, с дължина не повече от 20 думи;

б) не трябва да отваря страницата от chasovnicite.bg в рамки (frames) и да допълва или променя информацията от страницата по какъвто и да е начин. В това число се забранява добавянето на информация преди, след и/или около страницата на chasovnicite.bg;

в) не трябва да дава невярна или заблуждаваща информация относно продуктите и/или услугите на chasovnicite.bg;

Със създаването на препратка към chasovnicite.bg собственика на сайта декларира, че приема настоящите общи условия, дори и да не ползва услугите на chasovnicite.bg;

Предоставените препратки на Страницата на chasovnicite.bg към сайтове, собственост на трети лица, са публикувани единствено и само за удобство на потребителите. При употреба на такава препратка потребителите не използват услуга, предоставена от chasovnicite.bg и след използването на препратката настоящите Общи условия губят сила.

Chasovnicite.bg не контролира тези сайтове и не поема никаква отговорност за никой от тях и/или тяхното съдържание. По този начин chasovnicite.bg по никакъв начин не налага и не препоръчва тези сайтове на потребители, нито информацията публикувана в тях. Посещението и всички рискове, свързани с него, на такъв сайт, е изцяло отговорност на потребителя.

 

8. Представяни стоки и услуги на Страницата

За всяка стока представена в Страницата са посочени цената, основните характеристики на стоката и допълнителна информация целяща подпомагането на направата на информиран избор при покупката на продукта. Chasovnicite.bg не носи отговорност за неточности в описанието на стоката, некасаещи основните й характеристики и не претендира за изчерпателност на предоставената информация. Също така, на всяка страница на представена стока има възможност Потребители на Страницата да дават мнения и оценки касаещи дадената стока chasovnicite.bg не е обвързан по никакъв начин с тези мнения и оценки и не може да му бъде търсена отговорност относно достоверността им.

Chasovnicite.bg си запазва правото да публикува имена, модели и друга информация за стоки на Английски език, когато:

а) Съществува опасност с превода и да се изгуби ценна информация относно характеристиките на стоката;

б) Няма общоприета еднозначна терминология на Български език;

в) Самата стока е носител на информация на Английски език, например книги, музика и филми на Английски език;

Всички посочени на страницата цени са в Лева с включен ДДС. В случай, че стоката има няколко модификации, на страницата са посочени цените за всяка от модификациите.

Chasovnicite.bg има право по всяко време и без предупреждение да прави промени в публикуваните материали, услуги и цени. Някои от публикуваните материали може да бъдат остарели, като chasovnicite.bg не поема отговорност да ги актуализира. Част от информацията, публикувана в Страницата е възможно да се отнася до продукти, услуги или програми, които не се предлагат и не са достъпни в момента.

 

9. Закупуване на стока, представена в chasovnicite.bg

След регистрацията си на Страницата, Потребителят има право да поръчва стоки и услуги, представяни от chasovnicite.bg. При правене на поръчката Потребителят има право да избере стоките и количеството им, начинът и сроковете за доставка според предложените на Сайта варианти.

По всяко време преди завършването на Поръчката потребителят има право да променя избраните от него стоки.

При направа на поръчка на Страницата потребителят влиза в договорни отношения със chasovnicite.bg, касаещи конкретната покупка и покрити от настоящите Общи условия,

Chasovnicite.bg има правото да променя цените по свое усмотрение, по всяко време без да дължи предварително уведомяване на Потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била посочена на сайта по време на правене на поръчката, независимо дали е по-ниска или по-висока от настоящата. При допуснати технически грешки в публикуването на сайта, chasovnicite.bg има правото да откаже изпълнението на поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на Потребителя, освен да възстанови сумите платени и/или депозирани от потребителя, ако има такива.

 

10. Доставка на закупени стоки

Доставката на поръчаните стоки се извършва по избрания от Потребителя начин и според посочените срокове. Chasovnicite.bg си запазва правото да удължава посочените срокове с до 7 дни без да информира предварително Потребителя и да удължава сроковете над 7 дни с предварителното одобрение от страна на Потребителя.

Chasovnicite.bg си запазва правото да променя подизпълнителя извършващ доставката без да предупреждава предварително Потребителя, стига това да не променя начина на доставка.

 

11. Плащане на закупени стоки

При плащане в брой на поръчаните стоки Потребителят се задължава да депозира в момента на доставката на chasovnicite.bg или на неговият представител, извършващ доставката пълната стойност на доставяната поръчка. В случай, че в едноседмичен срок от датата на доставка Потребителят се откаже частично или изцяло от закупените стоки, chasovnicite.bg се задължава да възстанови частично или изцяло депозираната сума. В случай, че потребителят не се откаже от закупените стоки или услуги chasovnicite.bg автоматично приема направения депозит като плащане на поръчаните стоки или услуги.

При плащане по банков път, Потребителят депозира сума, равна на стойността на направената поръчка в банковата сметка на chasovnicite.bg и едва след като депозита бъде потвърден се доставят поръчаните стоки и услуги. В случай, че в едноседмичен срок от датата на доставка Потребителят се откаже частично или изцяло от закупените стоки, chasovnicite.bg се задължава да възстанови частично или изцяло депозираната сума. В случай, че потребителят не се откаже от закупените стоки или услуги, chasovnicite.bg автоматично приема направения депозит като плащане на поръчаните стоки или услуги.

 

12. Отказ от закупена стока

Потребителят има право да се откаже от една или повече от поръчаните стоки в 7 дневен срок от получаване на поръчката в случай, че дадената стока е във вида, в който е доставена, ако е опакована - опаковката и не е отваряна (опаковката на пратката може да бъде отваряна) и не е нарушавана целостта на евентуални пломби и етикети целящи да установят разопаковането или употребата на стоката.

При констатация на дефектна стока до 24 ч от получаването й и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, chasovnicite.bg се ангажира тя да бъде подменена с нова съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител или да бъде възстановена депозираната за стоката сума, съгласно чл.55 от ЗЗП, считано от датата, на която потребителя е упражнил правото си на отказ.

 

13. Други

Chasovnicite.bg има право да променя технологията и дизайна на предоставяните Услуги без предварително известяване.

 

Chasovnicite.bg си запазва правото да изпраща на своите потребители съобщения, свързани с нови услуги или с промени в условията и начините за използване на сегашните услуги.

 

Предвид международния характер на мрежата Интернет и че chasovnicite.bg е свързан с тази мрежа, chasovnicite.bg не гарантира, че потокът информация към и от chasovnicite.bg няма да бъде следен и записван от трети страни, освен в случаите, в които се използва SSL (криптирана връзка), при която защитата на връзката се осъществява, съгласно международния SSL сертификат.

 

Chasovnicite.bg управлява тази Страница от офиса си в София, България. Chasovnicite.bg не декларира, че материалите или услугите в този Страница са подходящи или достъпни извън България и съответно достъпът до тях от територии, където съдържанието им е незаконно, не се разрешава.

 

Настоящите условия могат да бъдат актуализирани по всяко време без специално уведомяване на Потребителите. Chasovnicite.bg не носи отговорност ако Потребителят не е прочел последния вариант на настоящите условия. Последен вариант на условията може да се види по всяко време на адрес:http://chasovnicite.bg/termsofuse.html

 

При използване услугите на chasovnicite.bg потребителят се задължава да спазва настоящите условия, както и всички други условия, поставени от законодателството на Република България и международното законодателство, дори и да не са упоменати в настоящите условия.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ СЕ СЪГЛАСЯВА С УСЛОВИЯTA ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ УСЛУГИТЕ НА chasovnicite.bg С НАТИСКАНЕ НА ВСЕКИ ЕДИН ОБЕКТ, ЛИНК ИЛИ БУТОН, НАМИРАЩ СЕ НА САЙТА НА chasovnicite.bg (С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ЛИНКА КЪМ НАСТОЯЩИТЕ ОБЩИ УСЛОВИЯ), СЕ СЧИТА, ЧЕ Е ЗАПОЗНАТ С УСЛОВИЯТА, ПРИЕМА ГИ И СЕ ЗАДЪЛЖАВА ДА ГИ СПАЗВА.

Защита на лични данни

1. Общи

Благодарим Ви, че посетихте www.chasovnicite.bg ! Всеки има право на защита на своите лични данни. Фирма Трейдстарс БГ ЕООД зачита правото на потребителите да бъдат информирани относно събирането, обработването и други операции, свързани с личните им данни. При използването на данни, които могат пряко или непряко да Ви идентифицират лично, ще приложим принципа на строга необходимост. По тази причина ние проектирахме www.chasovnicite.bg по такъв начин, че използването на Вашите лични данни да бъде сведено до минимум и няма да надхвърля целите, за които Вашите лични данни са били събирани и обработвани.

Ръководейки се от принципите на законосъобразното , добросъвестно и прозрачното отношение към Вас, фирма Трейдстарс БГ ЕООД спазва и налага политики за зашита на лични данни, които се базират на принципите на „ограничаване на целите“, „свеждането до минимум“, „точността , целостта и поверителността“ при обработването на Вашите лични данни. Тази Политика за поверителност Ви предоставя цялата необходима информация, за да разберете как събираме, обработваме и ползваме данните, които могат да Ви идентифицират.

Сайтът www.chasovnicite.bg е собственост на „Трейдстарс БГ” ЕООД ("Tradestars BG” Ltd.) е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България с ЕИК (BG) 204180708, със седалище и адрес за контакти: гр. София, бул. Братя Бъкстон Н24.

Тази Политика за поверителност е валидна за уеб сайта www.chasovnicite.bg (записван за по-кратко"Сайтът") и се отнася до дейностите по обработка на лични данни, извършени от Трейдстарс БГ ЕООД при регистрирането на потребители в Сайта и взаимодействието на потребителите с услугите и функционалностите, предлагани от Сайта. Политиката за поверителност е изготвена в съответствие с регламент 679/2016 на ЕС за защита на личните данни.

Политиката за поверителност идентифицира администратора на данни, който събира и обработва лични данни, за целите на предоставяне на договорни услуги , за подобряване функциалността на Сайта. В Политиката се конкретизира какви лични данни се събират; дали личните данни се предават на трети страни; мерките за сигурност и конфиденциалност на данните, прилагани с цел защита и съхранение на данните; и начините, по които потребителят може да контролира процеса на обработка и съхраняване на личните си данни, и да наложи законните си права.

 

2. Администратор и обработващ лични данни

Администраторът на лични данни за онлайн платформа и сайт www.chasovnicite.bg е фирма „Трейдстарс БГ” ЕООД ("Tradestars BG” Ltd.) дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България с ЕИК (BG) 204180708, със седалище и адрес за контакти: гр. София, бул. Братя Бъкстон Н24.

 

3. Естеството и вида на процеса на събиране на лични данни и целите за които се събират

При посещаване на сайта на нерегистрирани потребители(сърфиращи) не се събират и обработват лични данни.

Информация за лични данни, които се събират: За предоставяне на услугите и привилегиите описани в общите условия на лоялната програма ,администраторът на лични данни събира – две или три имена, емайл адрес , телефон, адрес –посочен от клиента за доставка на закупената стока и при необходимост номер на банкова сметка.

Лични данни се събират и обработват за изпълнение на услугите предлагани от сайта. Също така лични данни могат да бъдат предоставени доброволно от потребителя(по-детайлна информация долния абзац), например при взаимодействие на потребителя с функционалностите на Сайта при регистриране на потребителя с цел да се запознае с услугите предлагани от Сайта-например при абонамент за бюлетин, при регистриране към различни програмни или към други инициативи, предлагани чрез Сайтът от Трейдстарс БГ” ЕООД. Администраторът също така ще си запази правото да съхранява и обработва лични данни на потребители (регистрирани и неристрирани), за да оцени или защити правните норми и да спази законите, подзаконовите актове и законодателството на България и на Общността(ЕС).

Данни свързани с конфиденциална финансова информация- номера на дебитни и кредитни карти и други (както е описано в общите условия) не се обработват и съхраняват от администратора на Сайта, а от обслужващата транзакциите банка.При връщане на стока от клиент, клиентът ще трябва да предостави номер на банкова сметка, по която да му се преведе обратно заплатената за стоката сума.

Със съгласието на потребителя, което е доброволно, незадължително и безплатно, Трейдстарс БГ” ЕООД ще има основание да обработва личните данни на потребители за маркетингови цели по-специално да изпраща на потребители - чрез бюлетин, електронна поща , SMS и MMS, информация и актуализации за нашите продукти, оферти, ексклузивни продажби, промоционални кампании и събития и други подобни инициативи, организирани от Трейдстарс БГ” ЕООД или към които участва Трейдстарс БГ” ЕООД, включително възможни покани за споменатите събития.

Потребителят винаги ще има възможност да възрази срещу обработката на личните си данни за изпращане на промоционална информация чрез електронна поща или чрез настройки в профила си; във всяко съобщение ще има отделен раздел, в който са посочени условията за отнемане на съгласието и в настройките в профила си ще има опция да не получава повече рекламни материали и информация. Разбираемо е, че профилиращите дейности в никакъв случай няма да се извършват с информация, свързана с покупката на продукти на от Трейдстарс БГ” ЕООД.

Трейдстарс БГ ЕООД в качеството си на администратор лични данни, информира потребителите на услугите на сайта, че при дадено съгласие за обработка на лични данни, след оттеглянето му, това няма да засегне законосъобразността на обработването до момента на оттеглянето му. Съгласно изискванията , уведомяваме потребителите, че техните лични данни се обработват съгласно правното основание по чл. 6, параграф 1, буква а) и буква б) на регламент 679/2016 на ЕС , а именно; точка а)- субектът на данните е дал съгласие за обработване на данните му за изрично посочените цели-описани по –горе в точка 3 ; точка б)- обработването е необходимо за изпълнението на договор, по който субектът на данните е страна.

Информираме Ви и за съществуването на автоматизирано вземане на решения, включително профилиране . По същество автоматичното вземане на решения и профилиране извършвано от администратора, представлява нисък риск за правата и свободите на потребителите свързани с личните им данни .То се извършва, както е описано по-горе в точка 3 с цел най- вече да се запознаят клиентите на сайта с новите колекции, да се информират за промоции и подобни. Сайтът www.chasovnicite.bg изпраща автоматизирани имейл съобщения във следните случаи: а/ при регистрация на нов потребител, за да му се пожелае приятно пазаруване б/ Информиране за промоции, нови колекции и събития свързани с дейноста на фирма Трейдстарс БГ.

 

4. Права на потребителите

Потребителите на сайта имат правото по всяко време (от настройките на профила си) да променят, да получават потвърждение, че личните им данни съществуват или не съществуват, да проверяват тяхното съдържание, произход и точност, да ги актуализират, да заличават и трият информацията (профила си) свързана с техните лични данни. При изтриване на профил, автоматично се изтриват всички лични данни свързани със субекта на данните. Ако потребителят има съмнения, че се злоупотребява, по какъвто и да е начин с неговите лични данни, го съветваме по най-бързия начин да се свърже с представители на фирмата администратор на сайта Трейдстарс БГ ЕООД.

Институцията, на територията на България, който следи за коректното обработване на личните данни е Комисията за защита на личните данни – КЗЛД. За да упражнят правата си и за всякакви заявки или искания, свързани с обработката на лични данни от администратора, потребителят може да се свърже с обработващия данните Трейдстарс БГ ЕООД или с лицето отговорно за защита на вашите лични данни.

За да обобщим и синтезираме правата ви свързани с обработката на лични данни , спрямо регламент 679/2016 на ЕС, ги представяме в следващите подточки;

 • 4.1 имате право да изискате от администратора достъп до обработваните от него лични данни , по реда и при условията, описани в чл. 15 от Регламент (ЕС) 2016/679
 • 4.2 имате право да изискате от администратора коригиране на обработваните от него лични данни , по реда и при условията, описани в чл. 16 от Регламент (ЕС) 2016/679
 • 4.3 имате право да изискате от администратора изтриване на обработваните от него лични данни, по реда и при условията, описани в чл. 17 от Регламент (ЕС) 2016/679
 • 4.4 имате право да изискате от администратора ограничаване на обработването на лични данни, по реда и при условията, описани в чл. 18 от Регламент (ЕС) 2016/679
 • 4.5 имате право на възражение срещу обработването на личните ви данни, по реда и при условията, описани в чл. 21 от Регламент (ЕС) 2016/679
 • 4.6 . имате право на оттегляне на съгласието: потребителят на сайта има правото на оттегляне на съгласието си за обработване на личните му данни по всяко време. Оттеглянето на съгласието не засяга законосъобразността на обработването преди оттеглянето. Оттеглянето на съгласието ви може да се направи по електронен път, чрез настройките в профила или чрез имейл до …… Оттеглянето на съгласието , ще направи невъзможно предостването на услугите от страна на сайта, , поради което оттеглянето на съгласието се третира като отказ от предоставяне на услуги от страна на сайта. Оттеглянето на съгласието за обработка на данните ще има за резултат това, че Часовниците БГ няма да може да ви изпраща съобщения , имейли , смс с рекламна, маркетингова и търговска цел, както и да контактува с вас по въпроси, свързани с клиентска програма и други; по електронен път.
 • 4.7 съгласно чл. 20 от Регламент (ЕС) 2016/679 администраторът на сайт www.chasovnicite.bg Часовниците БГ, заявавя, че няма техническата възможност да предостави преносимост на личните данни от сайта към други сайтове.

 

5. Съхранение на личните данни

Личните данни ще бъдат събирани и обработвани чрез електронна система, управлявана от Часовниците БГ и съхранявани на сървър. Администраторът на сайта декларира , че лични данни няма да бъдат предоставяни извън България.

Срокът на съхранение на личните данни се определя от времетраенето на потребителския профил. Докато потребителят има действащ, активен профил в сайта, администраторът съхранява неговите лични данни. В момента на изтриване, деактивиране на профила, информацията за личните данни ще бъде изтрита или анонимизирана при спазване на действащите нормативни изисквания в тази връзка, в срок от един месец.

 

6. Технически характеристики и условия на обработката на личните данни

Личните данни, събирани от администратора на сайта – Трейдстарс БГ ЕООД , се обработват предимно с електронни и информационни средства,в по-редки случаи с ръчни средства, в съответствие с логиката и процедурите, които са стриктно свързани с целите на обработката, посочена по-горе. Данните, необходими за постигането на конкретната цел на обработката, включително тези, дадени на основата на изрично съгласие от потребителя, се съхраняват от администратора за период от 5 години (считано от последната активност на потребителя) или докато потребителят не пожелае те да бъдат изтрити.

Администраторът обработва данните в съответствие с необхомите изисквания за сигурност, за да бъдат сведени до минимум рисковете от унищожаване и загуба на данни, от неоторизиран достъп, незаконна обработка или обработка, която не съответства на целите за събирането им. Освен това информационната система на сайта и програмите са конфигурирани така, че да се сведе до минимум използването на лични и идентификационни данни, така че тези данни да се използват само когато е необходимо за конкретната цел на обработката.

 

7. Обработка на лични данни

Трейдстарс БГ като администратор на сайта обработва лични данни на потребителите в рамките и при обстоятелствата, посочени в настоящата Политика за поверителност и в съответствие със съгласието, дадено от потребителя при събирането на данни.

Личните данни на потребителя ще бъдат обработвани в рамките на организацията на фирма Трейдстарс БГ от оторизирани лица, които ще има достъп до тях въз основа на своите задължения и във връзка с целите на обработката . Достъп до личните данни , ще имат оторизирани служители на Трейдстарс БГ. При заяваване в електронен формат, на имейл, клиентът на сайта, може да получи информация за вида лични данни , които му се обработват, за оторизираните служители , които обработват личните му данни, дали външна фирма обработва личните му данни, както и дали личните му данни са били предоставяни на трети фирми, страни или организации. Администраторът декларира, че никакви лични данни не се предават извън пределите на България.

 

8. Предоставяне и разкриване на лични данни

Потребителят носи отговорност , че предоставените лични данни са верни и точни. Всякаква загуба или щети, причинени на уебсайта или на лицето, отговорно за уебсайта или на всяко трето лице чрез предоставяне на погрешна, неточна, или непълна информация в регистрационния формуляр, ще е изключителна отговорност на Потребителя.

Предоставянето на лични данни от клиента е необходимо за изпълнението на услугите и функционалните възможности, предлагани от Сайта и изискуеми от потребителя, като например регистриране на сайта и закупуване на желана стока, абонамент за бюлетини или получаване на други новини публикувани на Сайта или други инициативи, предлагани чрез Сайта или други промоции от името на Трейдстарс БГ. Предоставянето на лични данни от потребителя може да е задължително за оценяването и защитата на правни претенции и за спазване на действащото законодателство.

Отказът от предоставяне на лични данни от страна на потребителя би направил невъзможно потребителят да се регистрира в Сайта или да ползва други други инициативи, предлагани чрез Сайта. Предоставянето на Вашите коректни лични данни на www.chasovnicite.bg (по-конкретно вашите лични данни за имена, имейл адрес, адрес за доставка , вашия телефонен номер) е необходимо за обработка на вашата поръчка при закупуването на продукти на сайт www.chasovnicite.bg, или при предоставянето на други услуги. Отказът да предоставите на www.chasovnicite.bg някои от вашите лични данни, необходими за изпълнение на горепосочените цели, може да попречи на Трейдстарс БГ да обработва вашата поръчка за закупуване на продукти. Поради това непредоставянето на данни може в някои случаи да представлява легитимна и обоснована причина да не обработвате поръчката ви за закупуване на продукти, продавани на www.chasovnicite.bg.

Личните данни, предоставени от клиенти на сайта, ще бъдат разкривани на лица, които отговарят за техническото обработване на данните; пред маркетинговите специалисти във фирмата; собствениците на Трейдстарс БГ при упражняването на собственическите им права ще могат да се запознават в необходима степен със съобщените от клиентите на сайта лични данни. Лични данни ще бъдат предоставяни и на служебни лица във връзка с изискванията на бългрското законодателство.

Предоставянето на лични данни от потребителя за маркетингови цели, както е посочено по-нагоре в точка 3, е безплатно и по желание; отказът от предоставяне на лични данни няма да има последствия за възможността потребителят да се регистрира в Сайта, отказът от една маркетингова услуга няма да влияе за абонирате за друга.

Вашите лични данни могат да бъдат разкривани на трети лица, когато това е необходимо за обработка на поръчка. Например Вашите лични данни се разкриват на спедиторска компания с цел извършване на доставка на закупена от вас стока. Освен това Вашите данни могат да бъдат разкривани на полицията ,на съдебните органи и на други съгласно законовите разпоредби органи, Вашите лични данни няма да бъдат предоставяни на трети лица за цели, които не са разрешени от закона или без вашето изрично съгласие.

 

9. Бисквитки

Благодарим Ви, че се запознахте с нашата политика за поверителност и съхраняване и обработка на личните данни. Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

Няма оценки за този продукт

Попълнете формата и оставете своята оценка, ако не виждате формата, моля, влезте в профила си

Ако имате въпроси, моля посетете Често задавани въпроси.

В случай, че се затруднявате или имате въпрос, моля изпратете Вашето запитване от формата по долу, ще Ви отговорим при първа възможност.

 

Форма за запитване

Подобни продукти Може да харесате също и...
ЧАСОВНИК Casio G-Shock GA-100C-8AER ЧАСОВНИК Casio G-Shock GA-100C-8AER
Цена
195,00 лв.