CASIO

Часовниците Casio имат колоритна история в технологичното пространство. Японската електронна електроцентрала Casio прави своето присъствие известно в нашето ежедневие чрез калкулатори, музикални инструменти и най-популярните ръчни часовници.

Марката Casio е основана през април 1946 г. от инженер, наречен Tadao Kashio. Първият продукт, пуснат от Casio e пръстен, който позволява на потребителя да пуши, като същевременно държи ръцете си свободни. Печалбите от това изобретение са инвестирани в производството на калкулатори.

С пускането на първия си часовник през 1974 г., Casio навлиза на пазара на часовници в момент, когато часовникарската индустрия току-що е открила цифровата технология. Известна, че прокарва границите и вдига залога с уникални първични иновации в света,  Casio вече е добре утвърдена като един от водещите световни създатели на часовници. От класически ретро стил до най-модерните технологии, широката гама на Casio със сигурност ще включва перфектния часовник за почти всеки.

Създаден от мисията да бъде направен непробиваем часовник през 1983 г., G-SHOCK е часовникът, който зашеметява света с концепция за твърдост, която противоречи на конвенционалната логика за създаване на часовници. G-SHOCK създава технологично-модерни часовници, които могат да устоят на гравитацията, температурата на замръзване, високото налягане на водата и магнитните полета и са изработени така, че да издържат завинаги чрез постоянно преследване на твърдост.

Разработен като здрав часовник за жените, Baby-G наследява духа на G-Shock, часовника, който създава категорията за твърдост. Baby-G осигурява иновативни функции и уникална индивидуалност, които подкрепят активните жени във всеки аспект от ежедневието им, в широк спектър от дамски и цветови варианти.

EDIFICE е многофункционалният мъжки хронограф от Casio. Изключително умен, с елегантен и удачен стил, EDIFICE е здраво конструиран с технологичен контрол и предлага много повече от средния хронограф.

Pro Trek е построен за изследователите, които се наслаждават на чудесния външен вид. С високотехнологични компаси, висотомери и барометри, тази серия е чудесна за хората с приключенски дух.

В тези серии, както и на Sheen, Outgear, Wave Ceptor и Beside ще откриете огромен избор от модели за всеки вкус.

Chasovnicite.bg е оторизиран онлайн търговец на марката Casio. Всички часовници са оригинални и се доставят с безплатна доставка и оригинална кутия.

Прочетете още...
Сортирай по: Изглед:
Покажи по:
Сортирай по: Изглед:
Покажи по: