Breil

Марката Breil предлага класически стил, съвременни форми и по-луксозни часовници. Идеални за случайни и официални случаи, часовниците на марката Breil се славят със своята уникална визия и изтънчен дизайн. Създадена през 1939 г. марката Breil продължава да определя нови тенденции за стил и качество. След като се превърна в най-обичаната марка за бижута и часовници, Breil е синоним на новаторски иновации и чувственост. Breil часовниците са идеални за всекидневно носене, както и за официални поводи. С невероятен модерен външен вид, ярки цветове и чисти форми, всеки часовник бързо ще стане ваш ценен и целогодишен аксесоар.

Името на Breil е известно благодарение на известната рекламна кампания през 90-те години, в която се намират привлекателни жени, носещи големи мъжки часовници с лозунга "Do not Touch My Breil". Breil часовниците са леки, но трайни, като същевременно поддържат елегантен дизайн и изработка.

Просто казано, Breil са италиански часовници направени добре!

Chasovnicite.bg е оторизиран онлайн търговец на марката Breil. Всички часовници са оригинални и се доставят с безплатна доставка и оригинална кутия.

Прочетете още...
Сортирай по: Изглед:
Покажи по:
Сортирай по: Изглед:
Покажи по: