Последното добавяне на G-SHOCK към линията MR-G е най-впечатляващо

22.03.2020

Точно навреме за празниците, G-SHOCK пусна MRGG2000R, първият G-SHOCK, който използва иновативен механизъм за заключване с винтове, а първият с Dura Soft Soft Fluor-Rubber Band. През последните няколко години колекцията MR-G се превърна в една от най-интересните колекции на марката, като голямо внимание се отделя на иновациите с висока концепция, използващи само най-качествените материали.

Dura Dura Soft Soft Fluor-Rubber Band е отличен пример за това, с елегантен смолен материал, който е текстуриран с традиционен японски модел Bishamon Kikko, който съчетава шестоъгълни форми в групи от три. Векове наред този модел се използва върху бронята, носена от бишамонте, японски войн, който символизира силата в битката.

Dura-Soft Soft Fluor-Rubber Band и титаниевият калъф са свързани с първото в света приложение на "L / R-ΔLoc" (обявено "LR Delta Lock"), което Casio разработи съвместно с NejiLaw, компания, известна като " никога не се развързвайте ". Въз основа на L / R болт, с две гайки, които се заключват и се въртят в противоположни посоки, L / R-ΔLoc е новоразработено за часовници като революционен механизъм, който предотвратява разхлабването поради вибрации и други сили.

Новата закопчалка е разработена от титан и, заедно с предпазителя, е покрита с DLC, за да се увеличи устойчивостта на абразия. Всички титанови части също са подложени на процес на дълбоко втвърдяване, което прави повърхностите им четири до пет пъти по-твърди от обикновения титан. Титановият и задният капак също са обработени с титанов карбид (TIC), за да се подобри устойчивостта на абразия.

Докато цялостната конструкция и дизайн на MRGG2000R са показателни за нейното превъзходно качество, часовникът предлага и някои доста мощни усложнения. За да дойде заедно с неговия аналогов дисплей, MRGG2000R предлага:

  *  Лесното световно време и други промени в настройките, като използвате приложението за смартфони, свързано с MR-G Connected.
  * Регулиране на времето чрез Bluetooth, GPS сателитни сигнали и сигнали за калибриране на радио вълните. *   Историята на настройките на времето и промените в часовите зони също може да бъде проверена в приложението.
    * Система за слънчево зареждане Tough Solar. Нивото на слънчево зареждане може да се види графично в приложението.
   * Super Illuminator за висока видимост дори през нощта и при лошо време.
   * Dual Dial World Time, което показва пъти в два града едновременно извън 300 града
   * Устойчив на надраскване сапфирен кристал с неотразяващо покритие върху вътрешната повърхност, което осигурява отлична яснота и разпознаваемост.
   * Водоустойчивост до 200 метра
   * Хронометър, таймер за обратно отброяване, функционалност на алармата
   * Показване на ден и дата

© Developed by CommerceLab