Най-популярните издания на G-Shock и Pro Trek от 2018 година

22.03.2020

2018 се оказа невероятна година за G-Shock, а 35-ата годишнина беше най-голямата и най-добрата. Не само получихме някои големи годишни издания, както обикновено, но имахме и някои големи изненади и изпитахме безпрецедентното търсене и недостиг на нов модел G-Shock, както никой друг. Дори без всички специални годишнини или феноменалния успех на GMW-B5000, все пак щеше да е изключителна година, след като Casio пусна много нови модели, които изпълняват традицията на издръжливост и иновации, за които G-Shock е известна.

Първата изненада от 2018 г. беше възраждането на серията DW-5700, която се разви от първия модел на D-5400 на G-Shock от 80-те години на миналия век. Последният път, когато видяхме модел DW-5700, беше по време на 25-годишния юбилей на G-Shock. Новите DW-5750E-1 и DW-5750E-1B са стандартни черно-червени и затъмнени модели. Освен това имаме и няколко други DW-5700 пресата юбилейни (включително два винта обратно модели) и въвеждането на G-LIDE GWX-5700 серията, сърф модел вълна / луна с Tough Solar и Multi-Band 6 радио времеизмерване.

Casio G-Shock G-SQUAD GBD-800

GBA-800 (цифрова) и GBD-800 (цифрова) са част от новата гама фитнес часовници G-SQUAD с мобилна връзка Bluetooth, стъпметър за стъпка за проследяване, повтарящи се таймери за интервални тренировки и сигнали за време. Часовниците G-SQUAD са най-достъпните G-Shocks с Bluetooth връзка и са средно големи часовници, подходящи за мъже и жени. В допълнение към преглеждането на данните за стъпките за стъпка и настройването на таймера, предупрежденията за време и настройките, Bluetooth връзката също така позволява автоматично настройване на времето и функция за намиране на телефона.

Casio G-Shock Rangeman GPR-B1000 2018 Features

G-Shock актуализира линията Rangeman с впечатляващия GPR-B1000-1, първият в света слънчева асистирана GPS навигация. В допълнение към GPS навигацията, новата Rangeman разполага с Bluetooth връзка, Triple Sensor (алтиметър-барометър, компас, термометър), устойчивост на кал и безжично зареждане.

GWG-100 Mudmaster (с Tough Solar и Multi-Band 6) и GSG-100 Mudmaster (с Tough Solar) предлагат малко по-малък и по-достъпен Mudmaster с топла слънчева енергия. Те също така въвеждат Neon Illuminator (LED за черна светлина) към линията Mudmaster.

G-Shock GA-700CM Camouflage Series GA-700CM-2A GA-700CM-3A GA-700CM-8A

След продължителна липса на нови камуфлажни модели G-Shock, Casio пусна GA-700CM Camouflage Series, включваща традиционни модели за камуфлаж в гората, в сиво и синьо.

G-Shock GMW-B5000D-1

Несъмнено освобождаването на годината, сериите GMW-B5000 с пълна метал, стартирани с някои версии на ограничено издание и среброто GMW-B5000D-1, които почти не можаха да се намерят преди да бъдат продадени. Беше дадена, че хардкор феновете на G-Shock биха искали тези, но никой не очакваше колко популярна е тази серия. Неговият успех отразява еволюцията на G-Shock от един иконоборски играч на ниша в основна електроцентрала. GMW-B5000 е най-престижният G-Shock и перфектна комбинация от миналото и настоящето. Отдава се на оригиналния случай от 1983 г. и има най-новите функции като Tough Solar Power, Multi-Band 6 и Bluetooth. Casio също пусна GMW-B5000GD-1 и GMW-B5000GD-9, черни IP и златни IP модели с обратна STN LCD дисплеи, които може да са малко по-лесни за намиране (но не може да са). Въпреки че Casio продължава да произвежда и освобождава повече от GMW-B5000D-1 в световен мащаб, все още продължава да продава бързо. 

G-Shock GWG-1000-1A1 Mudmaster

Черната и сива схема на GWG-1000-1A1 Mudmaster му придава ултра здрав вид и го прави оптимален Mudmaster за тези, които искат да го опростят. GWG-1000-1A1 разполага с мощна слънчева мощност, настройка на няколко радио честотни ленти с няколко ленти и тройния сензор.

Casio Pro Trek WSD-F20A Smart Outdoor Watch in Indigo Blue

Въпреки че има много специални функции, предназначени за използване на открито (50-метрова водоустойчивост, MIL-STD здравина, вграден GPS с офлайн карти и енергоспестяващ двуслоен цветен / монохромен дисплей) Pro Trek WSD-F20 smartwatch има цена в списък, която е малко по-висока в сравнение с другите smartwatch. За да отстрани това, Casio представи Pro Trek WSD-F20A, по-достъпна версия с всички същите характеристики. За да се намалят разходите, WSD-F20A има ключалка за смола и гладки странични бутони без текстура.

Casio G-Shock MT-G MTG-B1000

Casio възроди луксозната линия от неръждаема стомана MT-G със серията MTG-B1000, включваща по-малък калъф (който е по-скоро голям от предходния изключително голям размер) и мобилна връзка Bluetooth заедно с леки ленти от смола за модели за стартиране. Предлагат се варианти с лента от неръждаема стомана.

G-Shock GST-S130BC Street Utility Collection

G-Shock GST-S130BC-1A и GST-S130BC-1A3 придават по-външен вид на линията G-STEEL от метал-корпус с перфорирани рамена, черни IP корпуси от неръждаема стомана и хибридни ленти Cordura / Hard Leather. Тези модели "130" също имат LED за затъмняване на Neon Illuminator за засилено нощно виждане.

Casio Baby-G MSG-S200D-7A & MSG-S200DG-4A Full-Metal Stainless Steel with Tough Solar

Стартирана под G-Shock Women в САЩ и Baby-G в Азия, серията G-MS MSG-S200 предлага Tough Solar с по-тънък и изискан стил. Дебютирайки с четири модела смола, MSG-S200 се предлага и в сребърен или розов златен вариант с лента от неръждаема стомана. С неговата фалшива рамка от неръждаема стомана MSG-S200 има пълна устойчивост на удар като G-Shock и 100-метрова водоустойчивост.

G-Shock Gravitymaster GR-B100

Новата серия GR-B100 Gravitymaster авиацията доказва, че не е нужно да харчите луди пари, за да получите усъвършенстван часовник G-Shock. Аналого-цифровата GR-B100 разполага с Tough Solar Power, мобилна връзка с Bluetooth и LCD дисплей с пълен тон. Някои от неговите уникални функции за пилотиране и пътуване включват пет аларми за обратно отброяване (всяка включваща настройки за година, месец, ден и час), които могат да показват цифрите на оставащите дни и часове, както и функция за записване на полета за записване на часове и места -Shock Connected приложение за смартфони). GR-B100 също има хронометър 1/1000 секунди и 24-часов таймер за обратно отброяване.

G-Shock GG1000-1A8 SWAT Police Officer

Популярната серия GG-1000 е малко по-малка и по-достъпна Mudmaster от GWG-1000. Популярна серия в Америка, GG-1000 е захранвана от батерии и има Twin Sensor с компас и термометър. GG-1000-1A8 идва в унифицирана черно-сива и синкава цветова схема и е чудесен избор за служителите на реда.

© Developed by CommerceLab