LEVILLE пуска $99 модерни регулаторни часовници

12.12.2018

Левил, който стартира през януари 2018 г., е описан от основателите му като "група зависими от часовника със страстта и постоянството на традиционното занаятчийско майсторство", които имат за цел да "събудят съзнанието на хората за основната функция на часовника".

Името на марката се превежда на "The City" на френски език и е вдъхновено от понятията лукс и визия. Основателите му се стремят да създават луксозни часовници, като комбинират традиционното изработване и иновативния дизайн, за да се впишат в градския начин на живот. Чрез "ЛЕВИЛЕ" те предлагат висококачествени продукти с уникален и изключителен дизайн, сравними с часовници в универсални магазини и луксозни марки, но само с малка част от цената на дребно.

LEVILLE е горд да представи "колекцията Régulateur". Новите модели са перфектен съюз на модерността и традицията, на технологията и простотата, и са вдъхновени от рекордни часовници. С красиво извит калъф, сапфирен кристал и регулиращ диск, часовниците използват реномирано кварцово движение VH83A с точност от ± 15 секунди на месец при температурен диапазон от -5 ℃ до + 50 ℃ и множество опции за повишаване на четливостта , В допълнение, марката предлага три различни взаимозаменяеми и unisex ремъци: италианска телешка кожа, НАТО и Милано.

За да се разграничи дизайна от огромните модни часовници, които излизат от стил, нагласената форма на навигатора се вдъхновява от дисплея на регулатора за набиране от 18-ти век, като индикаторите за секунди, минути и часове са разделени на под-натиска и в съчетание със съвременния минималистичен дизайн.

Основата на ролката е украсена с матово-пясъчно покритие, което я прави специален текстурен ефект. Индикаторите се отпечатват в елегантни арабски цифри и песните се показват от ръцете с форма на палка. За да подобри дизайнерските характеристики и четливостта на дисплея за времето, LEVILLE проектира диск с червен знак на ореол, който се движи над дъговете, за да обхване минутите.

Главният диск се използва за обозначаване на минути и секунди. 24 часа и дати се прехвърлят на вторични под-натиска в 7 часа и 4 часа, съответно. Денят е показан от ретроградния дизайн на дисплея в 10 часа.

В часовниците LEVILLE има спортен кръгъл корпус с извита рамка. Калъфът е заграден с плосък сапфирен кристал отпред и фина кръгла четка за завършване на куфарче отзад, короната се намира на 4-тия час, осигуряваща комфорт и лесна възможност за настройване на часовника. Гледан отстрани, извитният пръстен на рамото обединява калъфа обратно безпроблемно през гладка извита повърхност. Опростеният калъф е нещо повече от елегантен дизайн - той също така позволява по-тънък профил. Металните части са изработени от неръждаема стомана 316L, което води до по-голяма устойчивост на корозия и издръжливост при високи температури.

В колекцията "Régulateur" се предлагат три цветови комбинации за мъже и жени, от които можете да избирате, с опция за избор на цветовете и дизайна на каишката и дизайна, когато приключи кампанията. Наборните вариации включват (1) цялото сребро, (2) черно и хаки злато и (3) сребърно и розово злато за мъже; (1) Всички сребро, (2) шампанско и хаки злато и (3) розово и розово злато за жени.

Сменяемите ленти за часовници са направени от истинска италианска телешка кожа. Каишката ще бъде с полирани 316L неръждаеми стоманени катарами и са гравирани с "LEVILLE". Ремъка е с ширина 20 мм х 18 мм за джентълмени и 18 мм х 16 мм за дами, унисекс функционална дължина, подходяща за повечето клиенти, и седем дупки за регулиране. Ръчната лента съдържа пружина с бързо освобождаване, така че лентите да могат да се сменят за секунди, без да са необходими специални инструменти. Предлагат се в три различни цвята за мъжката версия: (1) кафяво, (2) тъмно синьо и (3) черно. И три различни цвята за дамската версия: (1) червено, (2) синьо амаро и 3) тъмно кафяво.

Милановите ленти са изработени от неръждаема стомана 316L и са снабдени с регулируема катарама, която може да се регулира за всеки размер на китката и гравирана с "LEVILLE". Те са налични в три различни цвята за покритие: (1) Сребро, (2) , и (4) тон на розово злато.

Лентата на НАТО се произвежда в балистичен найлонов материал със средно тъкат и се заварява заедно с ултразвук. Тя е издръжлива и мека. Каишката е снабдена и с полирана 316L неръждаема стомана и е гравирана с "LEVILLE". Каишката е с ширина 20 мм за мъжки и 18 мм за дами, с унисекс функционална дължина, подходяща за повечето клиенти. Предлагат се в три различни цвята за мъжката версия: (1) сини, бели и червени ивици, (2) тъмно синьо и (3) черно. И три различни цвята за дамската версия: (1) Сини и червени ивици, (2) Сини и бели ивици и (3) Бургундия.

Всички модели LEVILLE спазват стриктни процедури, за да гарантират качеството на часовниците. Всеки часовник е широко контролиран по отношение на качеството и преминава през техническа проверка за проверка на качеството, проверка на качеството и окончателна проверка на качеството, която включва инженер по QC, който стриктно изпитва всички часовници (например водоустойчивост, тест за движение, добре функциониране преди изпращането на продуктите до клиентите.

Моделите LEVILLE са на цена $ 99 USD и ще имат много отстъпки за Kickstarter поддръжниците, от които да избирате. Всички часовници имат двегодишна гаранция и се очаква да бъдат готови за доставка - безплатно, разбира се - до май 2019 г.

Основни функции:

1. Начална цена от $ 99 USD
2. Регулиране на дисплея на дисплея
3. Модерен минимален дизайн
4. лек
5. Сапфир
6. Японско кварцово движение
7. 50-м водоустойчивост
8. Италианска италианска кожена каишка
9. Класическа лента на НАТО и Милано
10. 316L корпус от неръждаема стомана
11. Международна безплатна доставка
12. 2 години международна гаранция

© Developed by CommerceLab