10 идеи за (Коледен) подарък - ЗА НЕЯ

12.12.2020

Чудиш се какво да й подариш? Събрали сме 10 идеи, които ще ти помогнат да вземеш правилното решение! 


10-womens-watches
Sekonda watches @ chasovnicite.bg

1. Луксозен часовник

От свръх точни отмервания до изключително стилен дизайн, качеството е ключово за луксозните часовници от висок клас. Тези часовници ще покажат нейния безупречен стил, независимо дали е в работна среща в конферентната зала или на кафе с приятеки. Златният или сребърният часовник е аксесоар, който винаги изпраща послание за висока изтънченост и добро социално положение.
Нов луксозен часовник със сигурност ще се превърне в основен елемент от стила й за всеки повод!

cover luxury watch

моделът от снимката тук
други луксозни часовници тук

2. Ежедневен часовник

В общия случай, ежедневните часовници са по-достъпни ценово, спрямо луксозните, описани в горната точка. Дизайните им биват много и различни, като не се подчиняват на строги правила. Можем да срещнем, както модели с метални каишки и аналогови диспеи, така и такива с полимерни/текстилни каишки и цветни диспеи. Ежедневните часовници са подходящ аксесоар за почти всеки повод - от работа в офис, до кафе/бар/ресторант с приятели. Добра идея е да се разполага с няколко различни модела, за създаване на по-добро впечатление. Всекидневното излизане с един и същи часовник, е равнозначно на притежание на само един чифт обувки - практично, но не и престижно. 

casual-watch

моделът от снимката тук

други ежедневни часовници тук

3. Спортен часовник

Когато тя има нужда от часовник, който да й бъде верен, с който да посреща всички предизвикателства на динамичния живот - спортния часовник е перфектният избор за нея. Изработени от висококачествени материали, издръжливи на външни влияния, спортните часовници могат да бъдат носени без проблем в занимания на открито, по време на спорт, плуване, и всякакви други активности. В допълнение към тяхната издръжливост, може да се разчита и на добър, съвременен и приятен за окото дизайн.

sport-watches

моделът от снимката тук

други спортни часовници тук

4. Смарт часовник

За жени, които обичат всички модерни джаджи и технонолии, смарт часовникът е добър избор с тонове функционалности. Умния часовник ще й даде възможност да получава и отговаря на съобщения, телефонни позвънявания, и като цяло да следи своите известия без дори да докосва телефона си. Повечето модели могат да бъдат къстъмизирани, тъй като имат възможност за подмяна на каишките, така че да пасват възможно най-много на своята собственичка и нейния стил. 

От получаване на фитнес и спортни статистики до получаване и проверка на имейли - смарт часовникът е един добър избор за подарък, както по повод, така и без.

xiaomi-watches

моделът от снимката тук

други смарт часовници тук

5. Фитнес часовник - гривна

Проследяването на здравния статус никога не е било по-лесно, спрямо сега, със съвременните фитнес часовници (гривни). Часовниците, следящи активността на притежателя си, в днешни дни са считани за модни аксесоари, които освен приятен дизайн, предлагат и засичане на сърдечния ритъм, брой стъпки за деня, измината дистанция и много още. Повечето модели фитнес часовници идват с гумени каишки и семпли дигитални диспеи, които показват часа и информация за активността. 

Ако тя е загрижена за здравето си, увлечена е по фитнеса или просто по активния живот и спорт - семплите и функционални фитнес гривни са перфектият вариант за нея! 

xiaomi-mi-band5

моделът от снимката тук

други фитнес часовници тук

 

6. Официален часовник

Официалният часовник е елегантен аксесоар, който ще държи самочувствието й на ниво по време на изискани вечери, интервюта или важни работни срещи. Доста формални, тези часовници в общия случай са тънки, с кожени каишки, което ги прави перфектният аксесоар за всеки стилен професионалист. Въпреки че не е предназначен да бъде фокусът на бизнес облеклото на вашия жена, традиционният, минимален външен дизайн със сигурност ще остави трайно впечатление у колегите й.

esprit-women-watch

моделът от снимката тук

други ежедневни часовници тук

7. Автоматичен часовник

Автоматичният часовник е идеален подарък с хора, които са в движение. Този тип часовници нямат батерия и съответно механизмите им сработват, предавайки движението на собственика към стрелките. Някои от тях имат вградена пружина, която се навива веднъж седмично, което е напълно достатъчно, часовникът да остане в работен режим. Тези часовници са характерни с дългогодишния си живот и ниските разходи за обслужване, поради това в общия случай са с цени над средните за пазара.

Automatic-watches

моделът от снимката тук

други автоматични часовници тук

8. Хронографен часовник

Часовниците тип хронограф обикновено са снабдени с по-сложен механизъм, позволяващ им да работят освен като нормален аналогов часовник и като хронометър. Това всъщност е и основната функция, поради която казваме, че един часовник е хронограф.

chronograph-watch

моделът от снимката тук

други хронограф часовници тук

9. Часовник с открит механизъм

Т. нар. Skeleton watch (часовник-скелет) е точно това, което си мислите: часовник, който позволява ясна видимост на своите вътрешни механизми. Той показва всички педантични спици и зъбни колела, доказвайки нивото на изработка, вложено в дизайна му. За жена, която обича да парадира с красиви, уникални аксесоари, този тип поразително впечaтляващи часовници от висок клас са идеалният подарък.

skeleton-watch

моделът от снимката тук

10. Стаен часовник

Стенните часовници в общия случай имат аналогиви или дигатални диспеи, неоново осветяване и възможност за звуков сигнал (аларма) в определено време. Ако тя иска да държи технологиите извън спалнята, но все пак се налага да става в определен час - то добрият стар и доказан будилник би бил идеален подарък нея.

alarm-clock

моделът от снимката тук

други стайни часовници тук


Екипът на chasovnicite.bg Ви желае топли и уютни празници! 

© Developed by CommerceLab