Apple

Apple Watch е серия от смарт часовници, проектирани, разработени и пуснати на пазара от Apple. Включват фитнес проследяване и ориентирани към здравеопазването с възможности за интегриране с iOS и други продукти и услуги на Apple.

Apple Watch разчита на безжично свързан iPhone, за да изпълнява много от стандартните си функции, като обаждания и текстови съобщения. Въпреки това, WiFi чиповете във всички модели на Apple Watch позволяват на smartwatch да има ограничени възможности за свързване далеч от телефона навсякъде, където е налична WiFi мрежа. Серията 3 LTE Apple часовниците могат да се използват, без да е необходимо да бъдат последователно свързани към iPhone, въпреки че iPhone все още се изисква за да настроите устройството. Повечето часовници на Apple, които понастоящем се произвеждат, изискват iPhone 5s или по-нови с iOS 11. Моделът LTE Series 3 изисква iPhone 6 или по-нова версия с iOS 11.

Серията модели на Apple Watch бяха пуснати на 24 април 2015 г, и бързо се превърнаха в най-продаваните смарт часовници.

Второто поколение Apple часовници бяха пуснати на две нива през септември 2016: Apple Watch Series 1 и Apple Watch Series 2, докато първото поколение беше преустановено. Серията Apple Watch 3 бе пусната на 22 септември 2017 г., заедно с преустановяването на серията Apple Watch Series 2. Apple все още произвежда второ поколение Серия 1 Apple Watch като устройство с входно ниво. С марката Apple и техните невероятни смарт часовници ще се докоснете до най-високите нива на технологията.

Chasovnicite.bg е оторизиран онлайн търговец на марката Apple. Всички часовници са оригинални и се доставят с безплатна доставка и оригинална кутия.

Прочетете още...
Сортирай по: Изглед:
Покажи по:
Сортирай по: Изглед:
Покажи по: