Alexander Shorokhoff

Марката е кръстена на нейният основател и производител Alexander Shorkoff. Роден в Москва през 1960г, той изучава архитектура и е обучен строителен инженер, от където произхождат неговите нюанси за форми, цветове и способността му за изключителен дизайн. През 1991г, той заминава за Германия за да продължи образованието си в министерството на икономиката в Хесен.

Само една година по-късно той създава общоевеопейски пазар за продажба и дистрибуция на часовници на най-голямата и най-важната руска марка „Poljot“, преди да създаде първата си вътрешна марка за часовници „Poljot-International“ през 1994г. Alexander Shorkoff е искал да създаде и своя собствена марка, която да е с по-високо качество, стандарт на изработка и дизайн. Той бързо си го е поставил за цел и през 2003г е отворил своята фабрика за часовници носеща неговите имена. Двойното „ff“ в края на фамилното му име подчертава неговите руски корени и историческия произход на марката с която той се гордее. Alexander Shorkoff е световен гражданин.

Той пътува по света и черпи вдъхновение от много страни и култури, които посещава. Най-големия му източник на вдъхновение са неговите руски корени, базирани на богато и дълбоко изразено хилядолетно изкуство и културна история. Тези фасети, съчетани с немска точност водят до необичайният индивидуален дизайн на часовниците, съчетани с много отдаденост, отлично качество и възможно най-висока точност.

Chasovnicite.bg е оторизиран онлайн търговец на марката Alexander Shorkoff. Всички часовници са оригинални и се доставят с безплатна доставка и оригинална кутия.

Прочетете още...
Сортирай по: Изглед:
Покажи по:
Сортирай по: Изглед:
Покажи по: