Ted Baker

Часовниците Ted Baker допълват стилът на търговската марка за дрехи до съвършенство, като класическият дизайн се дължи на неконвенционални обрати. Часовникът на Ted Baker ви позволява да оставите на света да знае, че не се страхувате да сте малко по-различни, но запазвате най-доброто от международния моден дизайн в сърцето му.

Марката Ted Baker е практически уникална в света на водещите дизайнерски етикети като единствената водеща марка, която е постигнала известност без да използва рекламни кампании. С уникално чувство за хумор и силен фокус върху оставянето на качеството на продуктите сами да говорят сами за себе си, марката Ted Baker е изградила своята част от часовникарската индустрия, с рекламата, която хората сами са правили за нея. Този изключително необичаен подход е спечелил на марката заглавието "No Ordinary Designer Label" и тази колекция от часовници със сигурност отговаря на своето заглавие.

Chasovnicite.bg е оторизиран онлайн търговец на марката Ted Baker. Всички часовници са оригинални и се доставят с безплатна доставка и оригинална кутия.

Прочетете още...
Сортирай по: Изглед:
Покажи по:
Сортирай по: Изглед:
Покажи по: