Superdry

В колекцията за часовници Superdry са включени японски вдъхновени графики и оцветяване с ретро американски и британски стил. Основана в началото на 2000-те, Superdry е напред в класациите и създава усещане за стил и класа. Отличителният, авангарден стил на марката Superdry има широка привлекателност и, въпреки нежеланието на бранда активно да търси признание от знаменитости, е изградила голяма база от знаменитости, които следват марката.

Колекцията за часовници на Superdry е колоритна, смела и странна за онези, които искат да направят уникален стил. Насочени към онези, които искат да се откроят от тълпата и да се изразяват в избрания от тях стил, часовниците Superdry придават страхотно докосване до ежедневните изявления. Всеки часовник разполага с разпознаваемо лого Superdry с идиосинкратичен дизайн, което е толкова привлекателно, колкото и неконвенционално.

Chasovnicite.bg е оторизиран онлайн търговец на марката Superdry. Всички часовници са оригинални и се доставят с безплатна доставка и оригинална кутия.

Прочетете още...
Сортирай по: Изглед:
Покажи по:
Сортирай по: Изглед:
Покажи по: