Roamer

Историята на ROAMER, марката висококачествени швейцарски часовници, започва с идеята на своя пионерски основател Фриц Майер да създаде здрав, но елегантен часовник, скъп аксесоар, който всеки би искал да притежава. С тази цел той създава свой собствен бизнес в Солотурн, Швейцария - работилница с шест служители, произвеждащи цилиндрични аварийни апарати за часовниковата индустрия.

Швейцарското качество на часовници е нещото с което може да се оприличи марката ROAMER от основаването на компанията през 1888 г.

Всеки аспект на швейцарската марка за часовници допринася за нейната слава и качество. Прецизните швейцарски движения, които анимират часовниците на ROAMER, олицетворяват безкомпромисна прецизност, а внимателно подбраните композиции от дълготрайни материали в хармонични форми изразяват чувствителност и безкраен траен характер. Всеки часовник ROAMER предава чувствено чувство на свобода и може да придружава собственика си като надежден часовник във всички случаи, като изпълнява функциите си и прибавя друго измерение към всеки един скъп момент в живота.

Chasovnicite.bg е оторизиран онлайн търговец на марката ROAMER. Всички часовници са оригинални и се доставят с безплатна доставка и оригинална кутия.

Прочетете още...
Сортирай по: Изглед:
Покажи по:
Сортирай по: Изглед:
Покажи по: