Police

Police е италианска марка модни аксесоари. Създадена през 1983 г. от братята De Rigo като първата марка на компанията им Charme Lunettes, която първоначално е специализирана в производството на слънчеви очила за трети страни. Днес марката Police е бизнес единица в рамките на групата от марки и компании на De Rigo.

През 1997 г. Police пуска първия си парфюм, а през 2003 г. и първата си колекция за часовници. В хода на своята история марката Police е била рекламирана от многобройни знаменитости, включително Паоло Малдини, Брус Уилис, Джордж Клуни, Дейвид Бекъм, Неймар, Джи Чанг-вау и Антонио Бандерас.

Часовниците Police имат отношение към онези с непокорна природа, които искат да съчетаят модата на модата с уникален, алтернативен усет. Печелившата комбинация, която създава личността на марката, е "авантюристичното начинание" на американския начин на живот, заедно с красивите градски стилисти в Ню Йорк.

Удебелен и провокативен в дизайна, колекцията "Watch Police" предлага вълнуваща алтернатива на сляпо следване на модата, всяка със собствена личност и чар, представляваща перспектива за живота, която се осмелява да бъде различна. Часовниците Police са за мъже, които живеят на ръба на живота и не се страхуват да се открояват от тълпата.

Chasovnicite.bg е оторизиран онлайн търговец на марката Police. Всички часовници са оригинални и се доставят с безплатна доставка и оригинална кутия.

Прочетете още...
Сортирай по: Изглед:
Покажи по:
Сортирай по: Изглед:
Покажи по: