Наложен платеж плащането се извършва при доставка
Телефон за поръчки 0879 648 399
Безплатна доставка до офис на Еконт

Как да поръчам

За ваше  удобство пазаруването в chasovnicite.bg не е обвързано със задължителна регистрация. След като сте направили вашия избор може да натиснете бутона „Добави в кошницата” - „Към кошницата” -  „Завършване на поръчката” - „Поръчай като гост” и  „Продължете”. Тогава просто ще въведете данните които се изискват. Те няма да се съхраняват при нас и при следваща поръчка ще трябва да извършите същата операция на ново.

По време на самата поръчка, както и след това клиентът може да се регистрира. Това ви гарантира че вашите данни ще се съхраняват при нас и автоматично ще се зареждат при следващата ви поръчка.

И в двата случая клиентът е длъжен да посочи коректни данни за да бъде извършена доставка.Данните които трябва да се попълнят са следните:

Име - Трите имена на лицето което ще получи доставката

Област - Областта в която попада населеното му място

Град - Градът в който трябва да се извърши доставката

Адрес - Точен адрес за доставка

Телефон - на който да се осъществи контакт с клиента

E-mail - за връзка с клиента

Данни за фактуриранe - ако клиентът желае да получи такава.

 

Посочване на неверни или непълни данни прави поръчката невалидна и тя няма да бъде доставена.

След като заявите вашата поръчка ние ще ви потърсим на посочения телефон, за потвърждение или доуточнение

• При всяко натискане на бутона "Добави в кошницата" автоматично прибавяте 1 бр. количество от съответната стока във Вашата "Кошница". Освен в случай, когато клиентът предварително е въвел друго количество в определените за това полета.

• По всяко време може да отворите ”Кошницата”. След което вие ще видите избраните от вас продуктите, които сте добавили към ”Кошницата”. На тази страница можете да промените бройката на всеки избран продукт, като коригирате цифрата в полето "Броя", да отстраните даден продукт чрез натискане на бутон "Изтрий”.

За контакти

0879 648 399

Работно Време:
Понеделник- Петък
09:00 - 19:00
Събота и Неделя
09:00 - 15:00

Абонирайте се тук
ssl сертификат