Invicta

Марката Invicta e oснована през 1837 г. от Raphael Picard в La Chaux-de-Fonds, Швейцария и предлага богато наследство на швейцарски часовници. Името на компанията идва от латинския термин "непобедим" и техните смели, иновативни дизайни, съобразени с тяхното безупречно качество, изключителен добър облик и достъпност са ги превърнали в непобедим лидер в часовата индустрия днес.

Семейството Пикард притежава марката през 1970-те. През 90-те Invicta е продадена на американска компания със седалище в Холивуд, Флорида, която превръща Invicta във водеща марка в часовникарската индустрия с въвеждането на колекциите Lupah и Pro Diver в началото на 2000-те години.

Двете колекции застават на сцената за по-обширни надписи на стилове с часовници, които са с диаметър 47 мм и дебелина 19 мм, диаметър 55 мм и дебелина 15 мм. Днес колекциите на Invicta за мъже и жени са се развили, за да обхващат повече от 30 различни серии, вариращи от популярните стилове на спорт и гмуркане до модернистични и градски модни модели.

Invicta's Pro Diver, Venom, Subaqua, Wildflower, руски дивер, часовници Болт и Джейсън Тейлър се нареждат сред най-популярните часовници за мъже и жени по целия свят. Много часовници Invicta се отличават с първокласна изработка от швейцарско майсторство, както и отлични характеристики като водоустойчивост до 200 метра или повече и кристали с пламък на сливане.

Chasovnicite.bg е оторизиран онлайн търговец на марката Invicta. Всички часовници са оригинални и се доставят с безплатна доставка и оригинална кутия.

Прочетете още...
Сортирай по: Изглед:
Покажи по:
Сортирай по: Изглед:
Покажи по: