Hanowa

Hanowa натиска нестабилната естетика от 1963 г., когато е основана в Биен, Швейцария, от Hans Noll. През 1990 г. марката направи това свой почерк и стил с основаването на Swiss Military Hanowa, с акцент върху здравите спортни часовници на достъпни цени. Оттогава насам марката, излъчвана от Hanowa, комбинира швейцарско качество и спортен дизайн. Добавянето на "Swiss Military" подчертава ценностите на швейцарските въоръжени сили: здравина, издръжливост и висока точност, както и способността да функционира в екстремни условия.

Днес Swiss Military Hanowa е добре утвърдена, официално лицензирана от Швейцарската конфедерация и има богат опит в областта на спорта, представянето и лайфстайла. Висококачествените материали, както и стилно разнообразие от цветове и форми, правят тези часовници Swiss Made изключително уникални и идеално пригодени за индивидуалистичен и качествен начин на живот.

От 2015 г. Hanowa е официално лицензирана от Швейцарската конфедерация, която позволява на компанията да комерсиализира своя продукт, използвайки името "Swiss Military", което е собственост на швейцарското правителство. Компанията разпространява своите часовници в над 60 страни по света.

Комбинирането на швейцарското майсторство със спортен дизайн, забележителни функции и военна прецизност при конкурентно съотношение на цена и производителност са довели до идентичност и репутация на марката.

Chasovnicite.bg е оторизиран онлайн търговец на марката Swiss Military Hanowa. Всички часовници са оригинални и се доставят с безплатна доставка и оригинална кутия.

Прочетете още...
Сортирай по: Изглед:
Покажи по:
Сортирай по: Изглед:
Покажи по: